| TPU.ro a întrebat:

Pe cine propui pentru titlul de Utilizatorul Anului pe TPU? Poti numi pe oricine care intruneste conditia ca in ultimul an sa fi avut cel putin pe o perioada de 6 luni minim 20 de raspunsuri pe luna.

597 răspunsuri:
| diana_3380 a răspuns:

Diana_3380

| Jessica a răspuns:

Alegerea mea este Jelli, chiar am votat-o ca utilizatorul anului. Bafta!

| sefwefhiff a răspuns:

Ba de ce nu a fost nominalizat Woodenpints? pff ...RUSINE!

| Catty_9676 a răspuns:

O votez pe NOname deoarece a fost foarte activa si a avut raspunsuri folositoare!

| coss a răspuns:

Eu propun pe NOname

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O votez pe NOname, merita acest premiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O propun pe NOname, merita acest premiu.

| Maraa a răspuns:

Cel mai bine NOname!

| coralia_5862 a răspuns:

Ma bucur ca TPU intreaba pe tota lumea sunteti cu adevarat o socitate unitahappy eu o propun pe NOname este foarte draguta si este foarte sensibila

| PredatoR a răspuns:

Sa iasa cineva care n-a mai fost pana acum Utilizatorul Anului si care merita.

| Lovelyx3Friendly a răspuns:

Pe imperia!

| papusikatha a răspuns:

NoName este cea care consider ca este cea mai draguta dintre toti, a incercat sa impace pe toti desi a fost jignita si incoltita de multi useri. Felicitari pentru nervii de otel pe care ii are.

| AdRiaN20 a răspuns:

Il propun pe utilizatorul miha90z

| BuDy95 a răspuns:

NOname

| costis a răspuns (pentru Crisis):

Sunt de acord cu Woodenpizdnts si cu tine. Bineinteles daca e vorba de utilizatori ai toaletei.

| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Oricum eu nu inteleg rolul acestui,,premiu'' cu ghilimelele de rigoare.
Ce dracu', cui i pasa daca e NOname, daca este Brigaela sau daca este Ioana Cosanzeana?
Conteaza ca este un site in care oamenii isi ofera ajutor reciproc, ca toti sunt egali.
Daca iti petreci tot timpul pe TPU si stai cate 8 ore pe TPU si dai 100 de raspunsuri, ca multi altii, nu inseamna neaparat ca esti un geniu si ca meriti premiul asta.
Ar trebui premiati cei care au cele mai inteligente raspunsuri, tratate cu atare, nu cel care are cele mai multe fundite pe care le strangi de ici-colo.
Sincer am citit vara trecuta cel mai inteligent raspuns dupa parerea mea, nu mai stiu nickname`ul, oricum era vorba despre zilele de astazi, mi s-a parut foarte inteligent.
Persoana respectiva nu avea 3000 de fundite gen:
,,Buna!
Ala`bala`portocala.
Pa, pa.''

sau :

,, Hi people.
Inseamna ca nu iti place rock`ul, spun si eu ca nu`mi place, asa poate imi dai si mie o fundita.
Pace fratilor.''

Ci avea vreo 20 de raspunsuri castigatoare, dar calumea frate, chiar intelegeai mesajul raspunsului, iti intra ceva in cap.

Acum mai nou iei premiu doar daca stai toata ziua in casa pe TPU si iei fundoaie mari si portocalii, daca ai 10000 de raspunsuri, daca esti activ.happy
Dar pe nimeni nu intereseaza conturile,, ne prea accesate'', dar care au niste raspunsuri mega`ultra`geniale, desi nu sunt pe rank`ul 10 si nici nu au 1000 de fundite.
Mie, sincer, nu`mi pasalaughing
Parerea mea.

| computerizatul a răspuns:

O propun pe NOname!

| qLoveSmileღ a răspuns:

Ema, Nelul, NOname, Ioandelasal. Nu ma pot decide care dintre ei, deoarece toti sunt activi pe TPU si ii apreciez. happy

| marisella76 a răspuns:

Woodenpints.

| RaZvYtHeMaFiA a răspuns:

Noname

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma propun pe mine pentru ca am dat doar cateva zeci de raspunsuri deci. Nu ma bagati in seama. happy

| rjrj a răspuns:

Noname

| Miruniky a răspuns:

Propun pe QueeenBeee deoarece intr-o perioada scurta de timp a avut foarte multe raspunsuri si asta insemna ca s-a dedicat

| ionukutza a răspuns:

O votez pe NOname

| AnDyAnDy13 a răspuns:

Il propun pe utilizatorul NOname.

| fetitzacuohicapui a răspuns:

NeluL este ft activ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NeluL big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe nelul