| TPU.ro a întrebat:

Pe cine propui pentru titlul de Utilizatorul Anului pe TPU? Poti numi pe oricine care intruneste conditia ca in ultimul an sa fi avut cel putin pe o perioada de 6 luni minim 20 de raspunsuri pe luna.

597 răspunsuri:
| AndutzaAndu a răspuns:

Ma propun pe mine. laughing Glumesc, sincer, mie imi plac raspunsurile lui Apache.

| Alexandra101112 a răspuns:

Multi sunt destul de inteligenti, dar il propun pe NOname

| Minty a răspuns:

Ioandelasal merita votul meu pentru ca este un utilizator inteligent si mereu de ajutor!

| An0nim4 a răspuns:

O propun pe "Noname "winking

| Me27 a răspuns:

NeluL este o alegere buna.

| DonBulan0 a răspuns:

Eu ma propun pe mine.Sunt rabdator si nu injur sau sa ma enervez rapid daca nu stiu ceva.Stiu sa fiu intelegator si am raspuns la orce intrebare care mi s-a pus.

| Girl a răspuns (pentru Brigaela):

Eu o votez pe Dna Brigaela! Este singura experimentata intr-un domeniu,si chiar a fost mereu o adevarata doamna, si a raspuns la toata intrebarile la care a stiut, si la mesaje personale. Sper sa fie ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il vreau pe NELU.E cel mai bun fan.Ma ajutat la toate intrebarile.Eu il votez pe el!

| Kataklysm a răspuns:

NOname.
deoarece se implica foarte mult pe acest site, si nu a pre-a absentat.+ ca a dat invitatie de prietenie la titi utilizatorii (cred)

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru nony):

Stii ce e fain, Nony? Ca am primit, o data cu titlul de utilizatorul anului, doua saptamani de concediu fara plata de la angajatorul meu din viata reala (ca sunt bugetar).

| Ðean a răspuns:

O propun pe Legiuitoarea, se vede că îşi da silinţa pentru a ajuta.

Succes tuturor!

| jucaria a răspuns:

Eu propun pe NOname

Răspuns utilizator avertizat
| UnZambetPentruToti a răspuns:

Nelul...

| georgeseriful a răspuns:

Geoseriful

| xXPsychO983 a răspuns:

Eu il propun pe utilizatorul neLuL...de ce? nu stiu parerea mea laughing laughing

| TeAjutCuOrice a răspuns:

NOname

| Joker a răspuns:

NeluL

| DyDy0503 a răspuns:

O nominalizez pe Bebelushu08 deoarece, chiar daca nu are multe raspunsuri castigatoare, raspunsurile ei sunt foarte bune si folositoare

| piluku a răspuns:

O propun pe NOname

| KiryuZero a răspuns:

Il propun pe KiryuZero

| UnknowLimitX a răspuns:

NeluL

| mrclaust a răspuns:

Eu il propun pe neluL, dar si NOname, se vede peste tot ca amandoi isi dau silinta si se implica cu seriozitate, dar in final il aleg pe NELUL

kongeriket
| kongeriket a răspuns (pentru alexeanca):

La oricine m-aș fi așteptat la nominalizare dar la tine sigur nu.
Mulțumesc frumos big grin.

| DoUaPuNcTeIkS a răspuns:

NOname

| Gabonne1982 a răspuns:

Daca ar fi sa aleg dupa sensibilitatea intrebarilor, mi-as fi dorit sa o propun pe Ema (desi se afla abia pe locul 39 cred ca va progresa mult in viitorul apropiat).Dar totusi, Ema fiind prea departe de podium, dau votul meu lui Ioandelasal

| Dahliaa a răspuns:

Si eu tot pe NOName

| DekaMari a răspuns:

Sincer ma propun pe mine laughing ce sa fac sunt simcerlaughing ciushappy

| TheVampireDiaries a răspuns:

NeluL cred ca ar merita

| iFollowRivers a răspuns:

Legiuitoarea