Si pe mine m-a uitat, credeam ca tine la mine exact ca la un borcan mare de maioneza, sau cum apuc eu sticlele de vin de gat.
Am sa tin minte toata treaba asta, poate o crustez si pe piatra funerara.
Doar eram pe aici, m-am intors la ceva, ca mi-a atras atentia o duduie si cand revin, bum! Nu te mai cunoaste nimeni!
Merci doamna ca mi-ati stricat Revelionul! Am plecat!
Aoleu, dacă ştiam că e aşa distracţie pe aici, veneam mai devreme. La mulţi ani! Un 2017 fericit tuturor!
Ehei, niciodata nu este tarziu!
Facem revelionul artistilor care il fac cica pe 1, pentru ca pe 31 au concerte!
Buna
Este bine ca se gandeste cineva si la noi in aceasta perioada...
La multi ani si tie, un an nou fericit si plin de inspiratie si 2017 sa fie benefic tuturor!
O seara buna
Ce nu face Angi pentru voi?
Mananca si un pui fript!
Foarte frumoasa citarea ta, m-a amuzat foarte mult.
Sa ne vedem cu bine la anul, sanatosi la punga grosi si cat mai putine certuri pe aici. La multi ani!
An Nou Fericit, draga mea, Angy!
Să-l ai încărcat cu de toate, ca un tort festiv, cu explozii de... bucurii, în locul artificiilor! Să fii la fel de prolifică și generoasă pe site, ca și până acum! Și, trimite-ne în dar, un zâmbet... ))
Sigur,sigur,atata doar ca zambetul meu s-a blocat undeva
CAUTA,Flores, cauta
Maii,eu unde sunt?
Off, sunt asa neansemnata.;-; In sfarsit citesc ceva care m-a amuzat cu adevarat pe TPU.L-ai intrecut pe chifteluta, felicitari.An nou fericit si tie!
Lasa mai ca te pun la anul, dar astia au cerut plugusor!
Hai ma nu te supara....Situl asta bate milionul de conturi, dar sa te uit tocmai pe tine? Sa-mi fie rusinica!
Uite, ca sa-ti treaca iti dau putina salata beof ramasa de la Craciun, trebuie sa-ti spun ca m-am luptat cu cateii din curteIti mai dau doua portocale si fur de la sor'mea o sticla de bere.
Bonus, bradul, dar dupa Boboteaza
Daca nu ma las de TPU asa sa faci, vreau sa fiu aia cu sarmalele.
Nu ne putea baga pe toti.Eu sunt activa de o saptamana deci se intelege.
Nu trebuie sa o iei asa in serios.Mai e un Revelion si la anul'.
Si pe mine m-a uitat, credeam ca tine la mine exact ca la un borcan mare de maioneza, sau cum apuc eu sticlele de vin de gat.
Am sa tin minte toata treaba asta, poate o crustez si pe piatra funerara.
Doar eram pe aici, m-am intors la ceva, ca mi-a atras atentia o duduie si cand revin, bum! Nu te mai cunoaste nimeni!
Merci doamna ca mi-ati stricat Revelionul! Am plecat!
Corect!
La multi ani si tie! Sanatate,prosperitate,noroc, fericire!
Sa fii iubit, necazurile sa te ocolesca!
Mai multa ingaduita si toleranta.
Sa ai bani pe carduri, sa-ti platesti la timp facturile, sa nu uiti de de ratele la banca.
Ionut299273 întreabă: