Întrebare recomandată | Fatamuntilor a întrebat:

Revelionul TPU-tistilor
Ora 17, Ultimile bucate sunt gata.
Flores a terminat de scos cozonacii din cuptor.Casa e invaluita in mirosul specific.Noname a facut si ea o prajitura vegana- zis de data asta fara oua lapte si derivate.Voi gusta din ea! Ray a uitat sa cumpere sucul ala acidulat si negru si se gandeste daca mai gaseste deschis undeva.Mai bine fara! Si plange ca fetele de pe TPU l-au refuzat.

Intre timp chifteluta, mai pune doispe intrebari,eu ma iau cu mainele de cap La propiu, pentru din bucatarie iese fum.Nimic grav, a dat in foc oala cu sarmale.Deschid geamul.
Ora 18.Sosesc primii uratori.Aceasi uratura de acum 20 -30 de ani cu glas hodorogit, dar le-am dat 2 lei.
Ma intorc la laptop.Cristidinbucuresti pune o intrebare despre pantofi.Imi aduc aminte ca trebuie sa fac maioneza pentru salata.Termin de facut salata,o ornez, o pune cateva ore la frigider
.La usa suna cineva.
Alti uratori. Parca -parca ceva mai frumos
Ata ma trage catre laptop.Sunt discutii,, aprinse " la religie.Vesnicul conflit intre credinciosi si atei.Ii las in ale lor.Cred ca daca ar fi pe campul de lupta ar iesi mai ceva ca in lupta dintre Stefan cel Mare cu turcii
Ora 19.Cineva pune o intrebare teme, Cine naiba face teme de Revelion? Eiii avem si elevi constiinciosi.Salontanul zice ca ca temele sunt interzise pe site.
Ora 20.Pregatirile intra pe ultima suta de metri.Totul e aranjat.In casa miroase a de toate.
Imi permit sa mai trag un ochi la laptop.Un copilas pune o intrebre despre marimea penisului,el ii zice,,puta"'Chiar si numele lui este tot asa,, Puta .....si nu nu mau stiu cum. Dario da un raspuns serios.Eu cred ca un mic trol.Sau expriment social.Il mai las cateva ore sa vad ce-i poate mintea, dar cred il raportez.
Ora 21.Incep sa curga SMS -urile pe telefon..Nu stiu cum au reusit pentru ca anul trecut s-a blocat reteaua.Pun masa.Primesc cateva urari pe Facebook si pe TPU.Vechii prieteni nu m-au uitat.Multumes frumos si le intorc urarile.
Ora 22.Servim aperitivele.
Cineva pune o intrebare,,Ce ne dorim in noul an"Caramela zice,,sa fim sanatosi eu, sotul,si copilasii.Si vreau sa fiu bunicuta" Cu sanatatea se poate rezolva Bunicuta sa mai astepte, esti prea tanara.
Ora 23De a fara se aud pocnete. Cineva a aruncat cu petarde.Nimic nou.
23, 30 Ma pregatesc sa ies afara la articii.Iau sticla de sampanie si cateva pahare de plastic.
23, 59Incepe numaratorea inversa 10, 9,8,7,6.5,4.3,2,1 LA MULTI ANI 2017 LA MULTI ANI TPU.
Ne revedem sper la anul!
PS.Ati fi vrut plugusor? Poate la anul daca ne mai gasim pe aici!

Răspuns Câştigător
| LostInPark a răspuns:

Si pe mine m-a uitat, credeam ca tine la mine exact ca la un borcan mare de maioneza, sau cum apuc eu sticlele de vin de gat.
Am sa tin minte toata treaba asta, poate o crustez si pe piatra funerara.
Doar eram pe aici, m-am intors la ceva, ca mi-a atras atentia o duduie si cand revin, bum! Nu te mai cunoaste nimeni!
Merci doamna ca mi-ati stricat Revelionul! Am plecat! straight face

24 răspunsuri:
| JetBlueJet a răspuns:

E foarte faina compunerea asta
Pai multumim, la fel si tie

| MihaelaDart a răspuns:

Foarte frumoasa citarea ta, m-a amuzat foarte mult.
Sa ne vedem cu bine la anul, sanatosi la punga grosi si cat mai putine certuri pe aici. La multi ani!

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor explică (pentru ramon2473):

Daca-i ordin cu placererolling on the floor
Iti vine sa plangi? Pup si trece! rolling on the floor

| BlackRose03 a răspuns:

Maii,eu unde sunt? laughing
Off, sunt asa neansemnata.;-; In sfarsit citesc ceva care m-a amuzat cu adevarat pe TPU.L-ai intrecut pe chifteluta, felicitari.An nou fericit si tie!

| Fatamuntilor explică (pentru BlackRose03):

Lasa mai ca te pun la anul, dar astia au cerut plugusor!

| Fatamuntilor explică (pentru LostInPark):

Hai ma nu te supara....Situl asta bate milionul de conturi, dar sa te uit tocmai pe tine? Sa-mi fie rusinica!
Uite, ca sa-ti treaca iti dau putina salata beof ramasa de la Craciun, trebuie sa-ti spun ca m-am luptat cu cateii din curterolling on the floorIti mai dau doua portocale si fur de la sor'mea o sticla de bere.
Bonus, bradul, dar dupa Boboteaza

| BlackRose03 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Daca nu ma las de TPU asa sa faci, vreau sa fiu aia cu sarmalele. big grin

| BlackRose03 a răspuns (pentru LostInPark):

Nu ne putea baga pe toti.Eu sunt activa de o saptamana deci se intelege. laughing
Nu trebuie sa o iei asa in serios.Mai e un Revelion si la anul'.

| darrio2007 a răspuns:

Foarte draguta chestia asta, Angy. La multi ani!

caramela
| caramela a răspuns:

Buna happy
Este bine ca se gandeste cineva si la noi in aceasta perioada...
La multi ani si tie, un an nou fericit si plin de inspiratie si 2017 sa fie benefic tuturor!
O seara buna happy

| Fatamuntilor explică (pentru caramela):

Ce nu face Angi pentru voi?
Mananca si un pui fript!rolling on the floor

NOname
| NOname a răspuns:

Aoleu, dacă ştiam că e aşa distracţie pe aici, veneam mai devreme. La mulţi ani! Un 2017 fericit tuturor! big grin

| AnthonyWhite a răspuns:

Zici ca a scris un Andrei Gheorghe asta

| Fatamuntilor explică (pentru NOname):

Ehei, niciodata nu este tarziu!
Facem revelionul artistilor care il fac cica pe 1, pentru ca pe 31 au concerte!

| Fatamuntilor explică (pentru AnthonyWhite):

E de bine?

| Drimmero a răspuns:

La multi ani,, cucoana!

| KNST a răspuns:

"Gramatica ieste grea, asa-i?".

| Fatamuntilor explică (pentru KNST):

Corect!
La multi ani si tie! Sanatate,prosperitate,noroc, fericire!
Sa fii iubit, necazurile sa te ocolesca!
Mai multa ingaduita si toleranta.
Sa ai bani pe carduri, sa-ti platesti la timp facturile, sa nu uiti de de ratele la banca.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

An Nou Fericit, draga mea, Angy! love struck
Să-l ai încărcat cu de toate, ca un tort festiv, cu explozii de... bucurii, în locul artificiilor! Să fii la fel de prolifică și generoasă pe site, ca și până acum! Și, trimite-ne în dar, un zâmbet... ))

| Fatamuntilor explică (pentru floresdemayo):

Sigur,sigur,atata doar ca zambetul meu s-a blocat undeva
CAUTA,Flores, cautarolling on the floor