Cum spuneam şi eu, adminii vor ca până şi o părere proastă să fie spusă într-un mod pupincurist.
Da, era mult mai bine cu stupidul ala.
sa-ti dau un exemplu, postarea imbecila a unei persoane ma face sa o iau la misto, si implicit, primesc stupid.
cine e stupid in aceasta poveste? eu sau ala?
acum, cu acel buton, prostia boracilor trepanati este gresita/discutabila.
noo, sunt stupizi!
Donsoara Lora, site-ul s-a dus de rapa demult, mai rau de atat poate fi? Acu' au bagat si "ofertele" alea TPU, ce sa mai...
Butonul de ignore incuraja si asa lasitatea. Acum au mai bagat si porcaria asta de gresit/discutabil. Unele raspunsuri erau mai mult decat stupide...iar acum sunt discutabile, mai, mai.
Bună.
Dacă ai știi ce fericită sunt când sunt punctată cu Gresit/Discutabil de la o vreme încoace... de vărs numai lacrimi invizibile!
Cine este corect cu el tratează cu responsabilitatea întrebarea și răspunde, restul spor la distracție privind relevanța!
O după amiază cât mai plăcută cu multă căldură!
Pa, pa.
Ce filozofie de tabla negalvanizata expui! Cum de ai indraznit sa deschizi gurita aia a ta suava si plina de "adevaruri irefutabile"?
In vremea cand moderam raspunsuri pe TPU, erai doar o privitoare inofensiva. In ziua de azi, vad ca ridici nesimtirea la rang de virtute, si mai ai si incredibilul tupeu de a te pune gura-n instrument cu mine. Pustoaico, vezi ca viata bate filmu'! Pa-pa-pa-pa-pa!
Adica, servus si n-am nevoie!
Eiii, nu mai eram pe aici. Imi place... imi place ca doar am dreptul sa imi spun parerea mai ales ca sunt alergica la ipocrizie. Iti trimit un pupic ca semn de scuze pentru intarziere.