| DiyanAndorea a întrebat:

Sa-mi spuneti, va rog tot ce stiti despre tpu.Cum se foloseste, cum dai funda...etc.Si daca vreti,sa-mi dati cere de prietenie,sau cum se numeste ea, ca eu nu stiu!

Răspuns Câştigător
| diaac a răspuns:

Cum se foloseste este o intrebare cam generala - iti recomand sa te uiti pe Intrebari Frecvente (sus de tot in dreapta, in albastru) si daca mai ai vreo nelamurire, poti pune intrebari mai spoecifice pentru ceilalti utilizatori.

Practic, TPU este un site pe care poti pune intrebari altor membri sau sa le raspunzi lor la intrebari.

Funda poti da dand click pe funda de la dreapta raspunsului (la intrebarea ta) pe care il consideri tu cel mai bun. Poti alege orice raspuns consieri. Funda poate da orice utilizator. Vot pot da doar utilizatorii seniori (cei care au 100 de raspunsuri si au fost un anumit timp pe site - 10 zile parca).

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Citeste raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE si o sa afli aproape totul despre activitatea pe TPU, inclusiv cum iti poti face prieteni.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

"16. Ce este funda? Cum dau funda?
Funda este echivalentul unui "Multumesc" virtual si marcheaza raspunsul castigator la o intrebare. Pentru a acorda o funda, intra in pagina intrebarii tale, iar in dreapta fiecarui raspuns vei observa o funda portocalie. Trebuie doar sa dai click pe cea din dreptul postarii pe care vrei sa o desemnezi castigatoare. Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit." - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#16

Alegi userii cu care vrei să te împrieteneşti şi le trimiţi o Cerere de prietenie :)

Pentru a trimite Cereri de prietenie, dai click pe numele userului respectiv, intri pe profilul acestuia şi acolo ai o "tastă" verde pe care scrie "Adaugă ca prieten" - dai click pe ea, eventual îi scrii şi un mesaj, apoi confirmi trimiterea Cererii de prietenie.

Mai urmează ca ( persoana căreia i-ai adresat acea Cerere ) să o şi accepte...

Se va trimite un mesaj ( în funcţie de setările contului acelui user ) prin care îi solociţi prietenia, iar dacă o aprobă, atunci va apărea în secţiunea "Prieteni".

Vezi alte detalii/informaţii la linkul :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Toate cele bune.

NOname
| NOname a răspuns:

Http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici vei afla toate raspunsurile la intrebarile tale:
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Bine ai venit pe site! :)

| DiyanAndorea explică: