Bine ai venit printre noi!
Funda = Cocarda oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărâ, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.
Succes!
Citeşte şi Întrebările frecvenţe: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente! Găseşti multe răspunsuri şi aici. Numai bine!
Bine ai venit!
La o întrebare pusă de tine o să primeşti mai multe răspunsuri. Alegi răspunsul pe care-l consideri mai bun şi mai folositor şi dai clic pe funda din dreapta lui şi apoi confirmi. Nu te grăbi, aşteaptă 1-2 zile, ca să primeşti mai multe răspunsuri şi să poţi alege. Citeşte şi răspunsurile la INTREBARI FRECVENTE şi te lămureşti şi cu alte probleme legat de TPU. Numai bine!
In dreapta raspunsului unui utilizator care te-a ajutat apare o funda portocalie si dai click si hopaa. funda
De exemplu.indreptul raspunsului meu o sa iti apara o panglica(funda), si apesi pe ea ca sa lasi funda.Da nu poti sa lasi funda decat la raspunsurile pe care le primesti la intrebarile tale.atat.sper ca ti-am fost de ajutor.si poate te descurci sa imi dau funda
Dupa ce raspunde cineva la intrebarea ta, in dreapta raspunsului ai o funda; dai click acolo.
Funda?
Adelsi întreabă: