anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.am si eu o problema de cand m-am nascut.
mie nu mi se deschide p***a doar daca o fortez, nu eu tata ca eu nu pot.pentru ca ma doare de moor...am 11 ani.
la ce credeti ca o sa ajung?
ca tata nu vrea sa-mi spuna
funda mareee.
cel mai explicat funda.

18 răspunsuri:
| Jesye a răspuns:

laughing.se numeste penis micutule si aia inseamna sa fi virgin. mai bine lasa prostiile si vezi'ti de scoala

| Anonymus314 a răspuns:

N-ajungi la nimic, e normal...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!

Nu prea stiu bolile din nastere nu se pot rezolva asa de usor unele chiar deloc dar nu cred ca esti la varsta la care ai nevoie sa o deschizi.

Pa, pa!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Poate ai fimoza si taica-tu e prea redus la minte incat sa te duca la un medic. Asta e o problema care se poate rezolva foarte usor, pe cale chirurgicala, fara niciun fel de risc.

| davidtm a răspuns (pentru Jesye):

laughingsi fratemiu de 5 ani si-o deschide
si multi zice ca is impotentlaughing
ca nu mi se deschide.

| davidtm a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Mda.nu am nicio boala. doar ca nu mi se deschide

| Jesye a răspuns (pentru davidtm):

Daca ai fimoza inseamna ca aman2 parintii sunt "redusi la minte" deoarece fimoza se rezolva pana la 5 ani.

esti prea micut mai.

Cum adica nu inteleg ce boala e aia "fimoza"

Fimoza este o afectiune specific masculina in care deschizatura preputului este prea stramta pentru a-i permite acestuia sa se retraga catre baza penisului, in timpul erectiei. Preputul este acel pliu cutanat dublu, a carui fata interioara este captusita de o mucoasa si care acopera glandul (capul penisului) in stare flasca. Desi este indepartat, in unele culturi, preputul are rolul sau in sanatatea penisului.

Si toti care`s virgini inseamna ca o au ca si mine?

| ICPreda a răspuns:

Salut!
Nu este nimic grav si nu trebuie sa te sperii insa ar trebui sa ajungi la un medic! Procedura este una simpla, putin dureroasa! Poti opta si pentru circumcizie, o parte din pielea preputului este taiata iar capul penisului va fi in permanenta descoperit! Ar fi cazul sa vezi un medic cat de curand deoarece astfel de probleme impiedica penisul sa se dezvolte iar cand vei fi mai mare vei afla ca. din pacate... marimea conteaza si viata iti va fi afectata intr-un mod neplacut!
O seara buna iti doresc!

Da vad ca esti speriat nu gluma happy. fugi la doctor si spune'i cum sta treaba. daca e fimoza intervine el, daca nu, o sa "se deschida" la prima partida de sex happy (sa nu uiti prezervativul)

Asa mi-a spus tata mai de mult
si nu am crezutlaughing
am crezut ca a spus-o din gluma

| davidtm a răspuns (pentru ICPreda):

"marimea conteaza si viata iti va fi afectata intr-un mod neplacut!"

Rezolvat? laughing

Lol am uitat sa scriu...restul. am scris doar marimea conteaza :...)))

| davidtm a răspuns (pentru ICPreda):

N-am inteles ce ai vrut sa scrii aici?
"marimea conteaza si viata iti va fi afectata intr-un mod neplacut!"
?laughing))

Răspuns utilizator avertizat