| ReadAllAboutMe a întrebat:

Salut cand vreau sa dau un raspuns cuiva nu ma lasa sa public fiindca imi apare ceva spunand trimite-le prietenilor de pe TPU si nu numai cele mai funky felicitari Fredo >>&Pid'jin. Cum fac sa dispara Dau fundita! xD.

Răspuns Câştigător
| Diabolique a răspuns:

Nu cred că putem face reclama să dispară, din păcate.
Nu doar că este deranjantă la ochi, dar opțiunea nici nu funcționează, cel puțin la mine. Am vrut să trimit o felicitare doar ca să văd cum funcționează sistemul dar pur și simplu nu o trimite.
De dat răspunsuri poți, însă trebuie să muți cadranul în sus, în așa fel încât să poți apăsa pe „Doresc să îl public".
Succes și numai bine!

3 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns (pentru Diabolique):

Merci mut!

NOname
| NOname a răspuns:

Din păcate, anti-reclama aia e implementată în structura site-ului, așa că suntem nevoiți s-o suportăm. Asta până vine cineva cu cap și ne scapă de ea sau o face mică și mai puțin enervantă, punând-o undeva într-un colț.

Ne-am ales cu niște felicitări, care ocupă aproape jumătate din ecran, nu ne lasă să răspundem (postările lungi sunt sabotate total) și nici nu pot fi trimise. Fain!

Trăiască TPU și Fredo & Pid'jin!

P.S. De atâtea reclame mă mir că se mai zărește și ceva text.
În ritmul asta pe un site de întrebări și răspunsuri în scurt timp riscăm să rămânem fără întrebări și răspunsuri, că nu vor mai avea loc. Grozav!
Sărbători fericite, copii!

NOname
| NOname a răspuns:

S-a rezolvat!
Cine vrea să scape de reclame întraţi aici şi citiţi toate comentariile, până la ultimul: http://www.TPU.ro/......i-apar-15/ .

"Devirusare" plăcută, dragii mei!
Şi apropo de felicitări, Sărbători Fericite Tuturor!