| TwiSt1997 a întrebat:

Salut! Ce parere aveti despre care la sfarsitul fiecarui raspuns spun: "Funda?"
Mi se par penibili si chiar incep sa ma enerveze.

17 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Milogi ordinari. Funda? ROFLMAO!

| TwiSt1997 explică (pentru KodrutZ):

Exact.

| KodrutZ a răspuns (pentru TwiSt1997):

Pai dai funda sau nu? Daca nu imi dai funda nu pot sa dorm la noapte!
P.S. Sa mor de inteleg ce draq ii incalzeste atita pe unii tantalai funda aia, macar de ar valora ceva...

La primul sau al doilea raspuns?laughingS-or crede mai importanti, li se aproba "valoarea"laughing

| KodrutZ a răspuns (pentru TwiSt1997):

La al cincilea vreau. tongue

Atunci mai ai 2laughing

| Jipa95 a răspuns:

Am vazut si eu destul de multi useri care la sfarstitul raspunsului zic : ''funda''? E destul de frustrant uneori sa vezi cum se milogesc pentru o...nici nu stiu cum sa-i zic. o poza galbena. Ori raspunzi din dorinta de a ajuta pe cineva, ori pentru funde.

Bft!

| zurick a răspuns:

Cerșetori idioți.

| zurick a răspuns (pentru KodrutZ):

Mersi pentru amuzament.
^.^

| KodrutZ a răspuns (pentru zurick):

Lasa amuzamentu', da' funda... funda nu vrei?

| zurick a răspuns (pentru KodrutZ):

Nu vreau.
Ți-o păstrez ție caldă-călduță.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Scopul meu este sa ajut cat pot si daca pot, nu ma intereseaza funditele, dar am o multumire si implinire sufleteasca sa stiu ca am primit o fundita datorita ajutorului dat prin raspunsul meu, asa mai invat si eu cate ceva de aici, chiar daca sunt utilizatori mai multi minori, nu conteaza, omul cat traieste invata de la oricine, si stie sa faca o triere intre bine si rau.
In concluzie, nu sunt de acord cu cersitul funditelor, dar ce sa facem daca toti vor sa aiba fundite, dar uita ca acest site este sa ajutam si sa fim ajutati.
O zi frumoasa sa aihappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Fii sigur ca cei care cer funda sunt copii/adolescenti si e modul lor de a se asigura ca raspunsul lor ajuta.
Ei au nevoie de confirmare.
Si cred ca daca s-ar scoate funda, traficul nu ar mai aceeasi.
La fel cum si cei care la sfarsitul unor intrebari scriu FUNDA.E modalitate pentru a atrage cat mai multe raspunsuri, stiind fiind faptul ca multi si-o doresc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai penibil mi se pare sa te enerveze pe tine asta. daca aia sunt prosti, nu trebuie sa fii si tu.

| TwiSt1997 explică (pentru anonim_4396):

Pai ei daca-s prosti sunt dintr-un motiv,care bineinteles ca nu are cum sa fie acelasi si la mine.Iar daca te enervezi nu inseamna ca esti prost, poate mai usor de enervat(tine de nervi, pe care nu-i poti intotdeauna sa-i controlezi, plus ca aici cand am zis ca ma enervez a fost mai mult asa, sa accentuez dezgustul meu).

Inca unu'laughing

caramela
| caramela a răspuns (pentru Jipa95):

Corect!

Întrebări similare