Ca background imi place cum arata TPU, una nu as mai aduce alte propuneri de modificari. Arata simplu si se misca destul de bine. Poate ca mi-ar fi placut atunci cand comentezi la cineva si aduci vorba de altcineva de pe site, sa poate fie etichetat folosind @, asa cum exista si pe Facebook optiunea ori Instagram. Chatul nu il consider folositor, ci mai mult pentru spam-uit. Daca doresti sa te conversezi cu cineva va lasati in privat profilul de Instagram ori Facebook.
Pentru ca oameni din ro învioleaza nu evoluează spre ceva pozitiv,bârfitoare, critici, se urăsc între ei, urmăresc sa se fure pe unul pe altul, se vede cultura pe orice rețea românească, unde sunt romani e loc de vomitat
Si mie, imi place, atfel nu l-as accesa dar in acelasi timp cred ca e loc de mai bine.
Esti pe site din 28 oct, destul de recent, eu sunt de peste 10 ani...
Toți s-au obișnuit să fie așa. Ca TPU să devină mai popular ar trebui să creeze o aplicație.
Eu tot încerc să aflu de ceva timp cum pot posta foto în comentarii, dar nu am găsit detalii.
Toată lumea s-a obișnuit așa. În plus, este foarte simplu de folosit, chiar și pentru oamenii mai în vârstă.
mileylove întreabă: