| 4ndr33y a întrebat:

Salut!
De ce TPU nu evolueaza? Este la fel ca acum 11 ani cand mi-am facut cont, aceeasi interfata cu functii limitate pentru zilele de azi.

Mi-am schimbat poza de profil si am primit mesaj ca trebuie aprobata de administratori in decurs de 2 zile!

O idee buna este raspunsul grafic la intrebari, printr-o imagine, util pentru intebarile care necesita asemenea raspuns.

Nu exista nici chat interactiv, profilele sunt limitate din orice punct de vedere si afiseaza doar date statistice.

Nu credeti ca e timpul pentru un upgrade, o imbunatatire, mie-mi pare ca a scazut si user-baseul, inainte apareau intrebari la 3-5 minute, acum apar la 10-20-30 min.

9 răspunsuri:
| Anonim192881029 a răspuns:

Ar trebuii ca TPU să creeze o aplicație, poate devine mai popular

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie personal îmi place TPU în maniera actuală.

| 4ndr33y explică (pentru anonim_4396):

Si mie, imi place, atfel nu l-as accesa dar in acelasi timp cred ca e loc de mai bine.
Esti pe site din 28 oct, destul de recent, eu sunt de peste 10 ani...

| nicepoke a răspuns:

Toată lumea s-a obișnuit așa. În plus, este foarte simplu de folosit, chiar și pentru oamenii mai în vârstă.

| TheStrategist a răspuns:

Toți s-au obișnuit să fie așa. Ca TPU să devină mai popular ar trebui să creeze o aplicație.

| MihaelaDart a răspuns:

Ca background imi place cum arata TPU, una nu as mai aduce alte propuneri de modificari. Arata simplu si se misca destul de bine. Poate ca mi-ar fi placut atunci cand comentezi la cineva si aduci vorba de altcineva de pe site, sa poate fie etichetat folosind @, asa cum exista si pe Facebook optiunea ori Instagram. Chatul nu il consider folositor, ci mai mult pentru spam-uit. Daca doresti sa te conversezi cu cineva va lasati in privat profilul de Instagram ori Facebook.

| RAY a răspuns:

Pentru ca oameni din ro învioleaza nu evoluează spre ceva pozitiv,bârfitoare, critici, se urăsc între ei, urmăresc sa se fure pe unul pe altul, se vede cultura pe orice rețea românească, unde sunt romani e loc de vomitat

| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Eu tot încerc să aflu de ceva timp cum pot posta foto în comentarii, dar nu am găsit detalii.

| 4ndr33y explică (pentru Manciu_Emil_1976):

Nu se poate