anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut frati si surori ale mele intr-o suferinta tongue
Ceea ce am sa postez nu este o intrebare,este o propunere
Doresc, si nu cred ca sunt singurul, ca sa se anuleze acea aplicatie in care poti sa ignori anumiti utilizatori, daca X posteaza o intrebare trebuie sa faca fata la ceea ce a postat,am vazut multi utilizatori care doresc sa se minta singuri si tin cu tot dinadinsul ca raspunsurile sa fie cum doresc ei chiar daca nu au dreptate, daca vad ca esti contra te baga la ignor pentru a nu mai putea sa-i arati calea cea dreapta. Daca un user jigneste si folosesti cuvinte vulgare si mai toate alea antisociale poate fi raportat nu ignorat deoarece, userul respectiv, poate jignii in continuare alti useri, va rog sa raspundeti daca sunteti sau nu sunteti de comun acord cu ce am scris eu
Va multumesc!
Mos Martin

22 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
hai sa iti zic ce am patit eu cu un user pe site cum m-a jignit si apoi ce ai fi vrut sa fac? nu merita un frumos ignor?
intreba cineva daca suntem pro/contra sexului oral..eu mi-am exprimat punctul de vedere.ce crezi ca a raspuns un alt user? ca sunt nebuna/o "baba" senila frustrata ca pun poza cu caini la avatar si lista poate continua..de ce? pentru ca mi-am exprimat parerea.ce am facut? l-am trecut la ignor.
poate ca ai dreptate, dar fiecare are libertatea sa isi adauge prieteni ori sa ii ignore..si pe mess si fb e la fel..de ce nu ar fi si aici?
O zi bunahappy

| c0ton a răspuns:

Deci butonul de ignore ii bun si el daca sunt uni ce iti reproseaza incontinuu.
Oricum cand e vorba de jigniri ii zici te ai uitat la reguli? mai bine te-ai uita ca nu se vorbest asa apoi daca te jigneste pe tine sau pe altu ii dai reporte ca uni merita o sansa daca refuza sansa nu mai ai ce face

| c0ton a răspuns (pentru caramela):

Absolut corect

| Musique a răspuns (pentru caramela):

Draga mea, trebuia să-l raportezi direct. Ignorându-l tu, n-o să se oprească din jignit ceilalți utilizatori.

Referitor la întrebarea ta,(ca să nu dau 2 răspunsuri consecutive) acest buton are și avantaje dar și dezavantaje.
Am fost ignorantă față de mulți anaflabeți sau needucați, și-am fost jignită de multe ori, dar cu toate astea n-am ignorat până acum nici măcar un user.
Cei care o fac, îi consider frustrați și incapabili să încheie o discuție omenește. (aici fac referire la copilașii sub 14 care cred că li se cuvine tot, până și butonul de ignor)

caramela
| caramela a răspuns (pentru Musique):

Normal ca am trimis si raport adminilor. sunt multi care merita sa fie raportati.
chiar daca nu o fac eu, sunt alti useri mult mai activi si au grija sa faca rapoarte.
O zi bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Suntem bulgari? facem aceeasi treaba de doua ori, daca l-ai raportat si acesta a fost avertizat sau chiar suspendat ce folos mai are sa-l ignori?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru c0ton):

Regulile? habar nu ai de ele laughing e ca si la revizuirea constitutiei laughing afla mai c0ton ca atunci cand esti jignita pe acest site se considera ca proprietarul site-ului te-a jignit in nici un caz un user, citeste mai bine sa vezi cum se bat cap in cap regulile de pe acest site. Daca iti reproseaza in continuu il poti trata cu indiferenta, asta pentru cine face confuzie intre viata virtuala si cea reala. Eu am primit injurii de la un domn care se da mare si tare precum ca el este invatat si cunoaste cate in luna si-n stele, faza tare este ca dupa ce mi-a trimis mesajul respectiv m-a bagat imediat la ignore laughing o sa-ti trimit prine mesaj ce am primit de la "domnul" respectiv. Asta cu ignore este pentru unii oameni carora le e frica sa faca raport, asta ca sa nu mai zic si altceva wave

| wenwynig a răspuns:

Daca adminul si-ar exercita functia corect, fara scuze penibile si partizanat, functia "ignore" nu si-ar mai avea rostul.
O armata intreaga de useri inculti, total agramati si rau intentionati, profita de pe urma proastei gestionari a situatiei. De fapt, nici macar proasta nu este, pentru ca lipseste cu desavarsire.
Cand primesti e-mail-uri cu mesaje de genul "Nu-ti place, treaba ta.", nu mai ai loc de interpretare. Peace!

caramela
| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu prea stiam inainte cu ce se "mananca" acest site mi-a luat ceva timp pana m-am deprins cu site-ul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, sunt de acord. Iti sustin ideea.
Hai sa-ti prezint totusi cazuri diferite.

Motiv:
http://www.tpu.ro/......cum-stati/

Acum desigur ca e o intrebare de 2 lei, nu ca celelalte de la categoria aia n-ar fi. Incercam si eu sa mai destind atmosfera avand in vedere ce se posteaza de obicei pe acolo.
Dar se trezeste unul sa-mi faca mie observatii impertinente, ajunge chiar la jigniri gratuite si TOT EL imi da ignore avand in vedere ca eu as fi fost practic cel deranjat de prezenta lui la intrebarea mea(subliniez: a mea), dar se pare ca era invers.
In fine, am observat ca individul acela obisnuieste sa isi deschida gura puturoasa in mai multe zone pe site. N-am fost singura lui tinta. Asadar, culmea, ce te faci cu astia care-ti dau ignore si tot ei cauta balamuc? De parca dupa o singura intrebare(nici macar a lor) esti bun de ignorat, nestiind ala daca vei fi utilizatorul ideal pentru a le raspunde candva la intrebarile lor.
N-am vazut functie utilizata mai prost pe site-ul asta decat cea de ignore! E mai mult o unealta a celor slabi! Eventual si cam prostovani! Pentru ca mie mi-au mai dat unii useri ignore doar pentru ca i-am lasat fara "arme verbale". Majoritatea acestora sunt insistenti pe niste idei fixe si gandite cu partea dorsala.

Inca un exemplu de pe un cont mai vechi pe care l-am sters: http://www.tpu.ro/......ta-denota/

Asadar, interesant. Pui o intrebare. Vin unii sa te enerveze la intrebarea ta si tot ei iti dau ignore dupa ce ii enervezi tu mai rau! :)) =)) :D

Raportarea era suficienta. Mai ales ca la momentul aparitiei acestei mirobolante functii de ignore nu se facea moderare asa severa ca acum.

O fi utila functia asta pentru trolli dar asa ceva e tot mai rar pe site acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Este aceeasi chestia ca si cu Notificarile si Raspunsuri prrimite, una si aceeasi chestiebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Punct ochit, punct lovit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wenwynig):

Ai sa razi dar nu e asa, adminul primeste atentionari din parte Expertilor TPU, ei sunt (in mare parte ) moderatori

| Fatamuntilor a răspuns:

Mai Martinica sa-ti spun eu ceva:rar dau ignor cuiva, direct raport in care sunt jignita.Ei bine s-a intamplat sa primesc o frumoasa,, felicitare'' in care sunt amentintata.Si acum il astept pe ala sa-mi rupa piciorul laughing
In alta ordine de idei cei care isi fac un obicei de incalcare a regulamentului si eliminati de pe site, isi fac conturi noi si continua sa jignesca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Si daca le dai ignore trebuie sa le dai si de pe urmatorul cont si tot asa...tot degeaba! Moderarea e o unealta mai eficienta. Si apropo, chiar si tu mi-ai dat odata ignore pe alt cont doar pentru ca ti-am spus ca nu vorbesti in cunostinta de cauza la intrebarea mea si inca la o alta similara. Mai era ceva distanta pana la jignire.
Tocmai de aceea, pentru ca unii aveti anumite criterii "controversate" dupa care ignorati, ar fi mai bine ca functia sa devina pe cale de disparitie, asa, pe urma dinozaurilor. happy Pur si simplu pentru ca e utilizata nesabuit doar ca o arma sau scut la chestiuni minore, nu pentru ceva mai grav.

Insa la cum stiu demersul acestui site, ma indoiesc ca la cat s-au chinuit astia de la TPU s-o faca...acum s-o desfaca! laughing

anonim_4396

Trebuie sa-l fac de rusine pe cel care a trimis acel mesaj, scrie cine este, eu nu pot sa arat ce mesaj am primit de la un user care se navigheaza in voie pe site, chiar daca am facut raport aratand in ce hal m-a jignit, "stapanirea " nu a luat nici-o masura, cu alte cuvinte apa trece ursul merge, pietrele raman whistling

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Zici ca ai scris adminlor si nu ai primit raspuns? Mai exista o metoda, cea a raportari( folosind butonul respectiv) Dar mai trebuie ajutorul unui a senior. Pune tu linkul incriminat, cine stie... poate, poate.

anonim_4396

Am primit raspuns dar userul repectiv are trecere la admin dupa cate vad eu, navigheaza bine mercii pe TPU, si tot el sa da ala lovit de ma baga la ignorre laughing

Atunci las-o balta. si da-i cu ignor,

anonim_4396

O las ca deja am fost luat la puricat de catre "securitatea TPU " laughing cum te iei de ei cum ti se anuleaza o gramada de intrebari, conceptie de...

Ca veni vorba Mie mi s-a anulat aceeasi intrebare de doua ori....adica asa imi apare in stanga la continut sters de admin.Degeaba am scris la contact.Am de stat cu ochii beliti email 3 zile.Dar nu-i bai, noi sa fim sanatosi.
ps... poate vede cineva din conducere acest mesaj si ma lamureste si pe mine.

anonim_4396

Uite ca m-am facut patron TPU cu forta cum s-a facut alde Cioaba rege international, care e problema sau vrei probleme?waiting rolling on the floor