| Fatamuntilor a întrebat:

Se mai raspunde la mesajele de la contact?
in vremurile bune(de mult apuse)mi se raspundea de cele mai multe ori a doua zi,chiar in a aceeasi zi, sau in cel mai rau caz in doua -trei zile.
Acuma au trecut doua saptamnai si nici pomeneala, nici macar o rezolvare.
Macar sa am impresia ca sunt bagata in seama.Nu ca ar avea o relevanta pentru mine.Noi ne faceam ca raportam,ei se fac ca sanctineaza, ca totul sa ia de la inceput.
Si asa trec anii, situl se mentine pe linia de plutire.

6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Chiar nu înțeleg, nici eu ce se întâmplă, am raportat trei persoane care dau tot felul de răspunsuri aiurea, de 2-3 săptămâni nu mi s-a mai răspuns. În ritmul ăsta, mă cam gândesc și eu, să nu mai fiu pe site, dacă chiar așa se dă frâu liber trollilor. Deja site-ul are o reputație aiurea, multor persoane dacă le spun că am cont aici, mă bănuiesc că și eu aș fi un dubios, ca să îți dai și tu seama.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Exista indivizi cu limbaj injurios si nu vad nici o sanctiune.
Nici pomenenala sa primim raspuns.

| Fatamuntilor explică (pentru Kufu95):

Multi au plecat din cauza asta.
noi astia seriosi, adulti vrem sa contribuim la curatenia pe site, dar e in zadar.Sunt care si-au facut cont nou dupa oorice sanctiune, cunosc stilul lor

| Fatamuntilor explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Macar sa stim ca nu ne tocim buricile degetelor degeaba
sau adminelor le plac scandalul?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Cu siguranta le place traficul generat

| MihaelaDart a răspuns:

De 2 ani site-ul este pe duca, apar multe profile doar ca sa isi bata joc de altii, sa faca spam si nimic bun. Cand vedeam ceva raportam si Cristina admina mereu era prompta.
Nu cred ca mai au interes de acest site si este pacat, mai ales ca au muncit sa il intretina pana intr-un punct... Mai incearca totusi sa refaci un e-mail si sa vezi daca la fel va fi.