| NumeleDeUtilizatorTrebuieSaNuDepas a întrebat:

Toata lumea imi cere sa dau funda dar eu sunt nou pe TPU. Poate sa imi explice cineva care e spila cu funda asta si la ce se foloseste. Multumex anticipat, dau funda!

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Funda desemnează răspunsul câştigător la o întrebare si reprezinta felul de a mulţumi a celui care a pus întrebarea. La întrebarea ta o să primeşti mai multe răspunsuri. Alegi răspunsul pe care-l consideri mai bun şi mai folositor şi dai clic pe funda din dreapta lui şi apoi confirmi. Nu te grăbi, aşteaptă 1-2 zile, ca să primeşti mai multe răspunsuri şi să poţi alege. Pentru a afla mai multe despre TPU citeşte răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

| NumeleDeUtilizatorTrebuieSaNuDepas explică:

Ti-am dat tie acum, merge?

| Codrinn69 a răspuns:

Funda este cel mai bun raspuns la intrebare (raspuns castigator) pe care il alege utilizatorul. Ai in dreapta raspunsului "Declara raspuns castigator" sau ceva de genul, doar apesi pe el si i se va acorda funda utilizatorului.

| NumeleDeUtilizatorTrebuieSaNuDepas explică (pentru Codrinn69):

Și cui anume i se acordă funda?

| Codrinn69 a răspuns (pentru NumeleDeUtilizatorTrebuieSaNuDepas):

Depinde cui ii dai acea funda, daca de exemplu mi-o dai mie, eu o voi primi, asa e cu toata lumea.

| teo530 a răspuns (pentru NumeleDeUtilizatorTrebuieSaNuDepas):

Încă nu ai dat fundă la această întrebare. Cum a zis şi Codrin, la fiecare răspuns ai "declară răspunsul câştigător", îl alegi pe care vrei şi respectivul răspuns va apărea înaintea primul întrun chenar portocaliu cu fundă.