Am vrut initial sa zic; pen'ca nu ti-ai pregatit inca alt cont
Dar s-a rasuflat poanta, ai recunoscut deja tu.
Apoi am vrut sa zic: pen'ca inca n-ai gasit alt loc pe net unde ceea ce postezi sa fie si citit de cineva cat de cat inteligent... dar insemna sa copiez (mai din larg) pe altcineva de a postat pe-aici, asa ca ma abtin.
Asa ca zic o alta presupunere: pen'ca inca nu pari suficient de sictirit de ce se intampla cu site-ul asta, na!
La ce viteză ai tu în a le șterge și a face altele noi, mi-ar fi greu să găsesc unul. Cu toate că nu înțeleg ce te împinge să ți le ștergi de fiecare dată. Ai răspunsuri frumoase, hazlii, inteligente și pari a te simți bine printre noi. Dar bănuiesc că ai tu motivele tale.
Putin acida sesisez . cu tot respectul, dar asta nu este treaba ta. intrebarea era alta.
Acid? Chiar deloc.
Au fost doar niște cuvinte de apreciere sinceră (ce-i al tău, e al tău. de ce să n-o recunosc?) și niște gânduri spuse cu voce tare, niște întrebări pe care mi le puneam de ceva timp, atâta tot.
Nu este cazul să fii defensivă. N-am avut nici cea mai mică intenție să te atac sau să te incomodez.
De ce ar merita să rămâi? Pentru că te simți bine aici, se vede, și pentru că TPU îți oferă o șansă de a-ți petrece timpul liber într-un mod plăcut și util (dacă nu pentru alții, măcar pentru tine. sau invers).
Și până la urmă, de ce nu?
Tu nu gasesti niciun motiv? Ai nevoie sa iti zica altii de ce sa stai aici?
May i lol?
O noapte linistita
Nu ma refeream la cuvintele de apreciere, pentru care-ti si multumesc acum. Ma refeream la afirmatia ca-mi sterg si-mi fac alte conturi noi. As fi preferat asta sa ramana confidential ca nu suntem la balamuc. Nu am absolut nici o indoiala ca stiti de unde provin toti utilizatorii TPU (la nivel de IP), insa nu cred ca este etic sa faceti publice informatii despre ei, iar aia de mai sus este o informatie. Doar o chestie pe care o am eu vis-a-vis de treburile astea.
Dacă vrei îți fac personal o cerere la admin să-l închidă.
p.s. trebuie să dai o bere, două...
Chiar nu mai am altul. mi le-am risipit pe toate . sunt si alte locuri pe net si aia dau si Like si nu exista Dislike...e chiar mai interesant.
Beleaua este ca ma plictisesc ingrozitor de repede de la site-ul pe care-l accesez, ID-ul pe care-l folosesc si pana la chilotii de pe mine , asa deci si prin urmare trebuie sa-mi pun imaginatia la munca...merg pe metoda shockuri scurte, disparitie rapida
Feel free to fly away! O persoana creativa nu e bine sa se cramponeze de trecut, devine conservatoare si se plafoneaza, ca Leocerba
Ce, vrei sa iti astepti pensia pe TPU, ca ioandelasal?
Ahh, ce imi vine sa nu postez raspunsul asta rautacios! Stai sa dau cu banul. Pajura! Na, trebuie sa il postez, n-am ce face
Ia mai da de doua ori cu banul ca cica a treia oara abia spune adevarul
PS. astia aici dau pensie mai?!
Înțeleg (și n-ai pentru ce).
Poți să stai liniștită, nu am acces la absolut nici o informație personală în ceea ce te privește. Sunt un simplu utilizator. Nici dacă aș vrea, n-aș avea cum. Doar că era imposibil să nu te remarc pe site și să nu te recunosc de fiecare dată (ai o amprentă personală foarte bine evidențiată), la fel cum era imposibil să nu fiu la curent cu cererile tale publice de ștergere a conturilor. Nu credeam că este un secret sau un subiect sensibil pentru tine și este bine că mi-ai spus. Pe viitor o să am grijă să nu mai aduc acest lucru în discuție.
Noapte bună și numai bine, orice ai alege să faci!
Iar de plecat sau sărit pe alt cont, chiar nu văd de ce ai face-o. Dar decizia îți aparține.
Hmm, decisions, decisions...
ai mare grija ce alegi, pentru ca nu mai poti da inapoi!
Bună!
1. Aici poți întreba oricând ai o nelămurire.
2. Ajuți lumea(ceea ce e un lucru bun)
3. E un bun mod de a petrece timpul liber.
4. Te...și distrezi câteodată.
5. Poți eventual să îți faci și prieteni.
O zi bună...
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă: