anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU de ce dureaza atat de mult sa-mi stergeti contul? Hellooo, mai uitati-va pe cererile alea ca ma gasiti si pe mine cu siguranta happy.

13 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

TPU e precum gaura neagra, cine-si face cont, nu mai iese.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba nu! happy dar a fost frumos discursul happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar ce-ai pățit, nu-ți place pe la noi? Te-a panicat ipoteza cu orgasmele?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Neh, barbat-miu ma lasa-n pace sa fac ce vreau. Stie ca fug de fac gropi daca se-apropie cineva de mine ca doar a trecut si el prin asta. Asa fac eu...si fb-ul il am inchis.pai in afara de cativa care sunt foarte simpatici restul sunt plictisitori si depresivi din cale-afara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da, nu-mi mai place ca nu pot sa dau stupid. Eu chiar aveam orgasm happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca de la dat ignor imi fac 6 pachete mai repede. Decat de la facut abdomene si alte scheme artistice happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai numai pe tine te am prieten. Pot sa dau ignore la nepprieteni? Eh, o menta. Inchid conntul si basta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pa si pu...la revedere! Hahaha!

| CoquineNoire a răspuns:

Poneiule, cand ti se pune pata pe o femeie, nu mai scapa laughing)
chiar si cu acele declaratii gastronomice, tot fug...gaseste-ti o gurmanda, mai! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine Romeo. Deci sa ma antrenez sa fiu bunica-ta care te pazeste de dezvirginarewinking. Vezi tu ce-ti dau pe cocoasa happy. Daca nu mi l-au sters pana acum nici nu mi-l mai sterg. Stau asa senioara cum sunt si va dau la toti cele mai bune voturi. Tot ma doare inima c-au scos stupid-ul ala de-acolo.sa ma vezi cum scancesc ca un bebelus happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inca nu sunt convinsa. Doar ma gandeam si eu asa: mai bine cu drept de vot decat fara happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E discutabil ca te achiti de atributiile de servicu. Nu m-am indoit nici o se cunda ca tii blondele laolalta happy. Si mai zici ca nu esti expert happy. Pfffff!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo! Mi-a zis unul la intrebarea cu nucile de brazilia sa vizitez un psihiatru big grin. Cica ei stiu daca pot sa ma catar pe nucile de brazilia happy