Caracterizezi site-ul, pe care singur ti-ai facut cont de utilizator, drept nesimtit si enervant.Cred ca asta spune tot.
Daca n-ai inteles,afla ca atunci cand intri intr-o casa unde n-ai fost invitat,doar acceptat, nu-i cazul sa-i furi gazdei linguritele de argint, doar ca sa te pui in evidenta!
Sa auzim numai de bine!
Posibil sa fie si de la faptul ca dureaza ceva ore sau o zi pana se aproba intrebarea.si la mine dureaza la fel...nu te stresa si vezi-ti de ale tale.TPU nu e o a doua viata
La TPU imi place ca este un site in care ii ajuti pe cei care au nevoie, dar nu imi place ca atunci cand pui o intrebare raspund doar vreo 5-6 persoane din 200 de mii si ceva cati sunt in total
Pai casa primesti raspuns la intrebari baga la sfarsitu intrebari " cel cemi raspunde i dau funda " funda este medalia aia a de langa easpuns ce raspuns crezi ca tise pare corect apesi pe medalie si asa siguri vei primi raspuns succes
Nu e problema de raspunsuri, doar ca TPU nu mi-a afisat acea intrebare si nu avea nimic indecent si am incercat mai multe formulari.
Pai daca intrebarile contin nume altor programe sau siteuri nu vile baga sa nu fie lecrama