| HelpAndYouWillBeHelped a întrebat:

TPU e chiar nesimtit. Am postat o intrebare de 5 ori (de fiecare data formulata diferit, ca poate am scris eu ceva gresit; si cu timp intre ele, ca sa nu fie blocat site-ul) si nu apare nici macar una. Nu era intrebare la care sa raspunzi cu "Da" sau "Nu", deci nu vad unde e problema. Mi se pare un site enervant, dar daca tot mi-am facut cont recent, va intreb:

Ce va place la TPU?
si
Ce nu va place la TPU?

8 răspunsuri:
| Grumpy123 a răspuns:

Pai casa primesti raspuns la intrebari baga la sfarsitu intrebari " cel cemi raspunde i dau funda " funda este medalia aia a de langa easpuns ce raspuns crezi ca tise pare corect apesi pe medalie si asa siguri vei primi raspuns succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic...dar câteodată din lipsă de ocupaţie mai vâr un ochi să mă amuz si dacă mi se pare o intrebare serioasă ajut.

| HelpAndYouWillBeHelped explică (pentru Grumpy123):

Nu e problema de raspunsuri, doar ca TPU nu mi-a afisat acea intrebare si nu avea nimic indecent si am incercat mai multe formulari.

| Cornelcmn8 a răspuns:

Si eu ieri am postat 2 intrebari si nici acum nu sunt puse pe site oh go on

greece12
| greece12 a răspuns:

Caracterizezi site-ul, pe care singur ti-ai facut cont de utilizator, drept nesimtit si enervant.Cred ca asta spune tot.
Daca n-ai inteles,afla ca atunci cand intri intr-o casa unde n-ai fost invitat,doar acceptat, nu-i cazul sa-i furi gazdei linguritele de argint, doar ca sa te pui in evidenta!
Sa auzim numai de bine!

| AlexandraM776 a răspuns:

La TPU imi place ca este un site in care ii ajuti pe cei care au nevoie, dar nu imi place ca atunci cand pui o intrebare raspund doar vreo 5-6 persoane din 200 de mii si ceva cati sunt in total

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Posibil sa fie si de la faptul ca dureaza ceva ore sau o zi pana se aproba intrebarea.si la mine dureaza la fel...nu te stresa si vezi-ti de ale tale.TPU nu e o a doua viata

| Grumpy123 a răspuns:

Pai daca intrebarile contin nume altor programe sau siteuri nu vile baga sa nu fie lecrama