Pai casa primesti raspuns la intrebari baga la sfarsitu intrebari " cel cemi raspunde i dau funda " funda este medalia aia a de langa easpuns ce raspuns crezi ca tise pare corect apesi pe medalie si asa siguri vei primi raspuns succes
Nu e problema de raspunsuri, doar ca TPU nu mi-a afisat acea intrebare si nu avea nimic indecent si am incercat mai multe formulari.
Caracterizezi site-ul, pe care singur ti-ai facut cont de utilizator, drept nesimtit si enervant.Cred ca asta spune tot.
Daca n-ai inteles,afla ca atunci cand intri intr-o casa unde n-ai fost invitat,doar acceptat, nu-i cazul sa-i furi gazdei linguritele de argint, doar ca sa te pui in evidenta!
Sa auzim numai de bine!
La TPU imi place ca este un site in care ii ajuti pe cei care au nevoie, dar nu imi place ca atunci cand pui o intrebare raspund doar vreo 5-6 persoane din 200 de mii si ceva cati sunt in total
Posibil sa fie si de la faptul ca dureaza ceva ore sau o zi pana se aproba intrebarea.si la mine dureaza la fel...nu te stresa si vezi-ti de ale tale.TPU nu e o a doua viata
Pai daca intrebarile contin nume altor programe sau siteuri nu vile baga sa nu fie lecrama
Ionut299273 întreabă: