| Fatamuntilor a întrebat:

Tragand cu ochiul la utilizatorii suspensati (avertizati), mi-a atras atentia ca sunt foarte multi utizatori sanctionati pentru limbaj vulgar, jigniri...
Asta e limbajul adolescentilor zilelor noastre? Cand au ceva de impartit procedeza asfel?
Bineinteles ca nu-i bag pe toti in aceeasi oala, dar nici toti nu sunt observati!

Răspuns Câştigător
| MissADEEL a răspuns:

Imi par niste persoane agresive sau colerice, depinde de caz. In opinia mea, problema limbajului adolescentilor este aceeasi ca a adultilor, toti mai injuram cand dam cu degetul mic de coltul mesei. Numai ca, pentru cei care injura mai mult, emotiile simtite sunt si mai puternice, indiferent de varsta.
Depinde si de context, una e sa injuri cu prietenii la un suc, alta e sa ai un limbaj licentios pe un site ce se doreste a fi educativ si benefic sanatatii mintale. Cand esti cu prietenii nu te deranjeaza, va cunoasteti bine unul pe altul, stiti ce sa evitati in comunicare. Cand esti aici, pe TPU, ultimul lucru pe care ti-l doresti e cineva care sa te jigneasca, critice neconstructiv sau care sa isi manifeste simtirile negative aproape de aceeasi zona cu tine.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e limbajul internetului. toti sunt mari si tari in spatele tst

| Fatamuntilor explică (pentru suntserios):

Oricum tipul asta de utilzatori nu se potolesc. Sunt sanctionati si eventual revin cu alte conturi.
Sunt insa curioasa daca si in viata reala fac la el.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Majoritatea nu deschid gura in realitate, iar cei nesimtiti in realitate sunt nesimtiti si in lumea online

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai...cred ca asta este limbajul in ziua de azi..nu in totalitate si nu toti folosesc acest limbaj.
Numai ca, o parte din adolescenti vor sa iasa in evidenta folosind un astfel de limbaj. poate cred ca doar asa pot fi cool si bagati in seama.
O zi bunahappy

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu prea cred, pot lua sanctionare si pe IP...nu numai pe cont

Întrebări similare