| minrest a întrebat:

Un an nou fericit! Nu imi mai apare optiunea de a vota user-ul anului 2018; doar mai este timp; ce se intampla? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Vad ca a aparut! O fi fost dela ei!

16 răspunsuri:
| CiobotaruValentin a răspuns:

Prietene,această opţiune a fost deja la sfârşitul anului trecut.S-a votat Userul Anului 2018. Tu deschis această conversaţie acum două ore, iar noi suntem pe data de 02.01. 2019.

| minrest explică (pentru CiobotaruValentin):

Multumesc mult, amice. Numai ca votarea era deschisa pana pe 03. 01. 2019, dupa cum poti vedea in postarea TPU care anunta deschiderea votarii.

| CiobotaruValentin a răspuns (pentru minrest):

Sunt curios dacă mai sunt persoane care nu au votat şi dacă nici lor nu le apar această opţiune.Eu cred că s-a încheiat de fapt votarea şi s-a şi ales deja Userul Anului.

| minrest explică (pentru CiobotaruValentin):

Asa se pare, dar te poti uita usor in postarea TPU in care se precizeaza termenul.

| RAY a răspuns (pentru minrest):

Am analizat propunerile voastre, am verificat respectarea conditiilor si am dat drumul etapei de votare pana pe 3 ianuarie ora 23.59. Ii veti gasi in contul vostru la sectiunea Alege Userul Anului. Alegeti-l pe cel pe care il considerati cel mai potrivit pentru titlul de Userul Anului, cel pe care l-ati vazut cel mai implicat si devotat scopului comunitatii: acela de a ajuta membrii.

| minrest explică (pentru RAY):

Imi aparea sub ''vizualizare profil'', pana ieri, inclusiv, dar nu imi mai apare.

| RAY a răspuns (pentru minrest):

Si mie la fel, dar de ieri nimic

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru minrest):

Da, e ciudat...Cred că s-a încheiat in 31 dec, deși în regulament era specificată o altă dată (3 ianuarie ora 23.59).
În urmă cu 23 h, deci pe 1 ianuarie, @Flav era curios să afle unde poate vota, dar deja nu mai avea posibilitatea.
Vezi ultima postare: http://www.tpu.ro/......ului-2018/
Nu stiu ce s-a-ntâmplat...

| minrest explică (pentru floresdemayo):

Mie pe 01. 01. imi dadea optiunea de a vota.

| Fatamuntilor a răspuns:

Intrebarea asta ar fi trebui pusa la admni folosind functia contat.Noi ne dam doar cu pararea.Dar cred ca cine a vrut sa voteze, ar fi facut-o in primele zile.Parca si anul trecut votarea s-a incheiat mai repede.
Cred ca azi-maine vom stii cine e Userul Sef si celelalte distinctii.
Tinem aproape!

| minrest explică (pentru Fatamuntilor):

Am votat; multumesc ca mi-ai atras atentia; un an fericit iti ureaza tata.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru minrest):

Multumesc de urari tata!rolling on the floor
Nu era cand am dat primul raspuns!

| minrest explică (pentru Fatamuntilor):

Da, stiu foarte bine. As fi ramas cu un gust amar, daca nu puteam vota. De asta imi pare bine ca cineva mi-a spus ca a revenit optiunea; eu poate nu ma mai uitam.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru minrest):

Am revenit la postarea ta sa vad daca ai rasunss dela admimi
Bine ca s-a rezolvat.

| TPU.ro a răspuns:

Buna,

Am intampinat o problema si acesta s-a oprit pe 1 ianuarie. Am remediat si i-am dat drumul, prelungind votarea pana pe 5 ianuarie ora 23.59.

Ne pare rau pentru situatie.

Zi frumoasa,
Cristina, TPU.ro

| minrest explică (pentru TPU.ro):

Buna seara, odata ce s-a remediat, nu mai e nici o problema, sarut-mana si un an nou fericit!