Prietene,această opţiune a fost deja la sfârşitul anului trecut.S-a votat Userul Anului 2018. Tu deschis această conversaţie acum două ore, iar noi suntem pe data de 02.01. 2019.
Multumesc mult, amice. Numai ca votarea era deschisa pana pe 03. 01. 2019, dupa cum poti vedea in postarea TPU care anunta deschiderea votarii.
Sunt curios dacă mai sunt persoane care nu au votat şi dacă nici lor nu le apar această opţiune.Eu cred că s-a încheiat de fapt votarea şi s-a şi ales deja Userul Anului.
Asa se pare, dar te poti uita usor in postarea TPU in care se precizeaza termenul.
Am analizat propunerile voastre, am verificat respectarea conditiilor si am dat drumul etapei de votare pana pe 3 ianuarie ora 23.59. Ii veti gasi in contul vostru la sectiunea Alege Userul Anului. Alegeti-l pe cel pe care il considerati cel mai potrivit pentru titlul de Userul Anului, cel pe care l-ati vazut cel mai implicat si devotat scopului comunitatii: acela de a ajuta membrii.
Da, e ciudat...Cred că s-a încheiat in 31 dec, deși în regulament era specificată o altă dată (3 ianuarie ora 23.59).
În urmă cu 23 h, deci pe 1 ianuarie, @Flav era curios să afle unde poate vota, dar deja nu mai avea posibilitatea.
Vezi ultima postare: http://www.tpu.ro/......ului-2018/
Nu stiu ce s-a-ntâmplat...
Intrebarea asta ar fi trebui pusa la admni folosind functia contat.Noi ne dam doar cu pararea.Dar cred ca cine a vrut sa voteze, ar fi facut-o in primele zile.Parca si anul trecut votarea s-a incheiat mai repede.
Cred ca azi-maine vom stii cine e Userul Sef si celelalte distinctii.
Tinem aproape!
Am votat; multumesc ca mi-ai atras atentia; un an fericit iti ureaza tata.
Multumesc de urari tata!
Nu era cand am dat primul raspuns!
Da, stiu foarte bine. As fi ramas cu un gust amar, daca nu puteam vota. De asta imi pare bine ca cineva mi-a spus ca a revenit optiunea; eu poate nu ma mai uitam.
Am revenit la postarea ta sa vad daca ai rasunss dela admimi
Bine ca s-a rezolvat.
Buna,
Am intampinat o problema si acesta s-a oprit pe 1 ianuarie. Am remediat si i-am dat drumul, prelungind votarea pana pe 5 ianuarie ora 23.59.
Ne pare rau pentru situatie.
Zi frumoasa,
Cristina, TPU.ro