Da,desi uneori, daca raspund, il lamuresc pe respectivul.Pentru ca unii sunt apoi nedumeriti de-ce intrebarea a fost stearsa, iar apoi intreaba la ''Totul despre TPU'' de-ce li s-a sters intrebarea, nestiind ca aceasta incalca regulamentul.
Buna. Da, de fiecare data cand vad o intrebare care incalca regulamentul o raportez. Pur si simplu nu mi se pare corect ca unii sa intre pe site si sa intrebe ceva legat de teme, sa se injure pe internet, plagiatul, etc.
Din păcate, nu se înţelege cui a fost adresat al doilea răspuns.
Era un utilizator care spunea ca acei care raporteaza sunt pupincuristi si alearga dupa titluri, inclusiv cel de utilizatorul anului. Sigur si-a sters postarea dupa ce i-am dat raspunsul sau a fost stearsa de echipa TPU.
OK, recunosc! raspund ceva la ele ca sa fac puncte , apoi le raportez (in general raportez teme si intrebari idioate).
Da, raportez. Daca am vazut deja, nu pot sa ma prefac ca nu exista. Ma deranjeaza cel mai tare mirlania si limbajul vulgar (chiar daca nu sint eu vizata) si la astea am luat atitudine.
Nu le vinez insa.
N-am raportat niciodata si nici nu vreau s-o vad ca nu sunt mincinos.Nu ma bag in treburile altora si le-as raporta pe toate mai putin spam.Este cel mai neimportant.
Al saselea lucru interzis n-ar trebui interzis in nicio societate online zdravana la cap.Da' apoi, eu daca ii zic sa bage ketamina, eu sunt purtatorul vinei? Iar pirateria e supraapreciata. Daca n-ar fi piraterie, s-ar pierde toata frumusetea Internetului.N-am chef sa dau bani pe carti si filme.De ei imi iau bere! Sharing is caring.
Nu raportez.E dovada de don-quijotism si stiu ca oricum, o face si altcineva acolo unde conteaza cu adevarat sa se impuna un blocaj, si anume, la teme.
Nu am raportat sau ignorat vreun utilizator până acum şi nici nu o voi face vreodată. Prefer să răspund la întrebări, chiar dacă există riscul să o fac degeaba.
Draga mea, eşti junior, e şi normal că nu ai raportat, pentru că nici nu ai acest drept încă.
Iar din răspunsul tău îmi dau seama că nici nu ştii cu ce se mănâncă.
Ţi-aş recomanda să citeşti regulamentul, ca să fii bine informată şi să-ţi cunoşti toate drepturile pe când vei fi senior.
De fapt, vorbeşti în necunoştinţă de cauză. Ştiu "cu ce se mănâncă"; renunţă la aerul de superioritate. Sunt pe TPU de vreun an. Ăsta e doar un cont nou. Probabil trebuia să precizez asta.
Nu aveam de unde să ştiu că nu este primul tău cont, nu sunt mama Omida, iar faptul că pui pe aceeaşi balanţă "Ignor" cu "Raportează" denotă totuşi existenţa unei impresii distorsionate, din acest motiv ţi-am şi recomandat să citeşti regulamentul. Nu era cazul să te aprinzi.
Depinde de situatie.
Uneori da, alteori cand intru pe site doar sa mai verific mesajele le trec cu vederea.
Temele, spamul, injuriile si atacul la persoana fara motiv de obicei le raportez.
Ce tine de piraterie, nu.
Cel putin nu cand e vorba cand e vorba de companii mari ce vor numai profit.
Da... am inceput de la 1 timp sa raportez. Eu unul detest foarte mult limbajul vulgar. Acesta este o comunitate unica si nu are nevoie sa fie batjocorita de niste obsedati( nu imi vine in minte momentan) care cauta mereu scandal.
Ionut299273 întreabă: