Eu nu sunt din Bucuresti si, singurul lucru pe care l-am putut face a fost sa trimit cateva mailuri la niste cunoscuti care, poate, l-ar putea ajuta sa gaseasca ceva de lucru.
Mi-am permis sa dau, in mailuri, si numerele de telefon pe care Cristi le-a facut publice.
Daca exista ceva ce mai pot face, va rog sa-mi spuneti, aici sau in mesaj privat si voi incerca sa-l ajut.
Acum putem sa demonstram ca suntem toti pentru unu. Fiecare poate sa faca ceva pentru a-i demonstra lui Cristi ca nu este singur, ci suntem alaturi de el. Fie printr-un cuvant de imbarbatare, de magaiere, putem sa-i dovedim ca ne pasa.
Ar fi bine daca s-ar deschide si un cont unde sa putem depune fiecare cat putem.Ar fi mult mai usor asa pentru cei care vor sa ajute si nu pot sa-i ofere un loc de munca.Suntem din toate zonele tarii!
Daca exista un asemenea cont ar trebui scris aici.
Eu n-am cum sa-l ajut, dar mi-as fi dorit sa pot. Am incercat pana la urma sa trimit o cerere la Contact adminei Cristina, si, cu noroc, daca n-o fi in vreo vacanta in perioada asta, mi-o indeplini cererea de a afisa o vreme pe pagina principala acea postare in care cristi202 cere ajutor, ca s-o vada cat mai multi useri de pe TPU, printre care cei care il pot ajuta cu siguranta cu ceva.
@Holiud editeaza-ti profilul sa primesti mesaje de la toti utilizatorii TPU, ca vreau sa iti scriu mesaj si nu reusesc.
Am primit toate mesajele voastre, suntem la curent cu situatia si incercam si noi sa il ajutam.
Alexandra - TPU
Iti multumesc sincer pentru implicare! Cristian merita sa-i fim alaturi.
Http://www.TPU.ro/utilizator/lmot
Take it, or leave it! No jokes, no offence!
Asta ma intrebam si eu.Nu pot sa deschida ei un cont?
Asta e paradoxul la romani! Vrei sa ajuti dar nu ai cum.Mi-a zis Alexandra ca il intreaba pe Cristi de cont.
El pe o alta postare spune ca vrea job.
Job nu am sa-i dau dar o suma in limita posibilitatilor pot depune langa alte persoane care vor sa ajute!
Lasi si tu glumele acide la astfel de postari?
S-a rezolvat o parte din problema. :) http://www.TPU.ro/......10-minute/ Userul Caractere se pare ca il poate ajuta!
Nu am reusit sa ma acomodez in jungla din Bucuresti, deci nu am cum sa-l ajut cu locul de munca, dar acel cont in care fiecare sa puna cat poate trebuie deschis cat mai urgent. Acum am vazut mesajul tau si iti multumesc ca m-ai anuntat.
Cristi fii tare, un om bun gaseste mereu ajutor.
anonim_4396 întreabă:
Lovelyx3Friendly întreabă:
justitiarul întreabă: