Esti sigur ca le intelegi, macar? Pentru ca, daca ma iau dupa felul in care te exprimi, nu prea stii romaneste. Sau, chiar nu indeplinesti conditia aia necesara si suficienta de a avea IQ de >50.
Pai,banuiesc ca vezi intrebarea, mai jos iti apare poza ta si scrie "Raspunsul tau..." da acolo scrii si dai "Raspunde" apoi o sa-ti apara daca vrei sa editezi raspunsul, adica daca vrei sa mai schimbi ceva la raspuns, sau daca vrei sa-l trimiti...da-i trimite si gata! funda?
Eu stiu romina dor sunt moldovat!
Eu nu cher inteleg cum trebuie sa lucrez in acest sait te rog ajuta-ma (DACA ITI DAU BATAI DE CAP SIMPLU NU RASPUNDE).La mine scrie ca (Pentru a raspunde la intrebare,
creeaza-ti cont pe TPU.ro
(sau logheaza-te in cont daca esti deja membru).Ce inseamna logheaza-te TE ROG AJUTA-MA! Pe urma nu te voi mai deranja niciodata.Stiu cu mine e cam greu de vorbit dar tot deauna Astept raspunsul sau nimic!>.
Pentru a raspunde unei intrebari puse de un alt membru al TPU este suficient sa dai click pe butonul portocaliu "Raspunde!" din dreptul intrebarii respective. In cazul in care intrebarea respectiva inca nu a primit niciun raspuns, butonul va afisa textul "Raspunde primul!", pe fundal rosu. Daca nu esti logat, ti se va cere sa te loghezi sau sa optezi pentru crearea unui cont pe TPU.ro, iar raspunsul tau va fi atribuit acelui cont. Dupa aceasta, formuleaza raspunsul si da click pe "Raspunde".
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente