1) Tatal bun. Celalalt era tatal vitreg. Nu putea sa il opereze pentru ca era socat de cei s-a intimplat fiului.
3)RNAXZU - racheta
4) Adevarat. Doar daca traduci din engleza si vrei sa ajungi cine stie pe unde...
5)288 de luni! (24 de ani)
6) Aprox. 37 mile/ ora (60 km/h)
7) 5.
10) 5, adica 4 + roata de rezerva.
Ai pus cumva niste intrebari mai haioase impreuna cu citeva probleme de matematica, ca sa-ti facem noi temele, fara a sti asta?
1)Fostul amant al mamei:)
2)Se frig sau plictiseala
3)racheta?
4)adevarata
5)18 ani va avea sora
6)15 km pe ora?!
7)Simona a primit 5 bancnote
9)Tatal se uite la televizor
10) 4?
11)
Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului:
- Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota?
- Profesorul: Da.
- Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal?
Se gandeste profesorul... nu stiu, si ii mareste nota.
Studentul raspunde:
- Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.
Pa-pa
1. Tatal natural.
2. Cainele avea botnita deci a murit de foame.
3.Racheta
4. Falsa
5. 20 de ani. Daca sora lui are de 3 ori mai mult 3x4=12, Andrei va avea peste 8 ani, varsta surorii sale, de acum [12].
6. 45-60km?
7. Simona a primit 5 bancnote.
8. 6 goluri?
9.Copilul inca nu exista. Deci tatal este in actiune pe mama.
10. 5
11.era un banc cu bula si profesorul lui cu logic si ilegal si astea. Deci e cam asa : e ilogic ca proful e casatorit cu o tipa mai tanara, dar e legal. e ilegal ca sotia lui are amant dar logic. Si e si ilogic si ilegal ca i-a marit nota amantului sotiei lui.
1.mama
2. avea botnita
3. racheta
4. fals
5. 20
6. 60 km/h
7. 4
8. 6 p
9.peste mama
10. 5
11. Un student pica la examenul de logica. (mai cunoastem pe cineva care pica elevi la logica )
- Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota?
- Da, sigur!
- Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp?
Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul.
- Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul.
- Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs. este si ilegal si ilogic.
1 Tatal natural
2 Avea botnita
3 Racheta
4 Fals
5 48
6 1 Km/minut
7 5 Bancnote
8 6 Goluri
9 Nu
10 5 Cu cea de rezerva
11 Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului:
Studentul raspunde:
- Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.
1.mama copilului
2.de singuratate?
3.racheta (presupun)
5. 4 ani
6. 1km/min?
10. depinde ce masina; masina de spalat de ex nu are nici o roata, sau are?
11.era un banc...cred ca: legal si ilogic sa fie un batran profesor casatorit cu o tipa tanara, ilegal dar logic ca tanara sa aiba un iubit tanar, ilegal si ilogic e sa ii puna proful batran o nota mare amantului sotiei lui. ceva de genu...
Am uitat la 10 sa zic si de masina cu care mergem:5 roti:4+1 de rezerva
1. este mortul
2.de paralizie?
3.habar-nam
4.nu
5. 108
6. 1km pe ora
7. 5
8. jumatate plus unu?
9.in mormant?
10. 4?
11.ilegal si logic?
nu prea ma descurc la astea))
1.amantul masii
2.de batranete
3.racheta
4.adevarata
5. 20 de ani
6. 1 km/h
7. 5 bancnote
8. 3 jumatati plus un gol
9.peste mama
10. 5 daca are de rezerva dar poate sa nu aIba roata de rezerva si sa aiba patru roti
11.mosnegi cu tinere, tinere cu amanti, amanti care-s nepotii mosnegilor
1. Poi depinde de sexul doctorului. Daca este barbat...este ori tatal adica mortul... daca este femeie este mama si ar fi mai potrivit!
2. Avea botnita
3.RNAZXU=RACHETA
4.Este ca si cum ai spune ca a=b si b=c pai daca avem relatia asta...este logic ca dam factor comun b (Slicks) deci ADEVARAT! a=c
5.Problema de mate pe care no in teleg nici in clasa a 7-a imi bat capu ca ea din cls a 3-a. Raspunsul:12x3=36 ...asta o fi?!?!
6. 1 km?!?! Lol ma mir ca nu la luat politia pentru mers prea incet!
7. 5
8. trei jumatati si 3 goluri are logica
9.Numai el stie
10. 4 ce intrebare e asta?
11. Legal dar ilogic: Sa zboare Fernando de la Caransebes ar fi culmea, Ilegal dar logic:Sa-l castram pe Fernando, ilegal si ilogic: Sa traiasca Fernando adica de ce traieste asta? ( nu-s fan da sunt amuzante parodiile cu el de la mondenii si de la in puii mei )
1.Mortul
2.-
3.Racheta
4.Adevarata
5. 36 de ani
6.-
7.-
8.-
9.-
10. 4
11. Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului:
Studentul raspunde:
- Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal
Venerabilul întreabă: