Mai nou, urmasii maiasilor au zis ca tot ce ne-au ''tradus'' americanii din acel calendar e o minciuna, americanii vanzand efectiv cultura lor. Acestia inteleg inca lumba MAYA si spun ca acel calendar e un simplu calendar in care se arata circulatia planetelor, astrilor si alte prostii.
In concluzie... sfarsitul lumii nu vine in 21.12. 2012.
Funda?
Mai nou, urmasii maiasilor au zis ca tot ce ne-au ''tradus'' americanii din acel calendar e o minciuna, americanii vanzand efectiv cultura lor. Acestia inteleg inca lumba MAYA si spun ca acel calendar e un simplu calendar in care se arata circulatia planetelor, astrilor si alte prostii.
In concluzie... sfarsitul lumii NU vine in 21.12. 2012.
Merit funda?
Si daca maiasii sustineau ca Teoria Relativitatii e corecta tu ii credeai?
Numai Yahweh, Dumnezeu, stie cand va fi.
Ti-a spus cumva Dumnezeu asta? daca da atunci raspunsu va fi da. Daca nu sia i auzit tu cine stie pe unde inseamna ca nu! hai ma sa vorbim serios aia care au spus ca vine sfarsitu pe 21.12. 2012 nu pot prezice viitorul ma.gandeste-te logic.si mai lasati baiatu sau fata in pace a pus si ea o intrebare! cu placere georgeggg. fundita? te rog!
Oricum, si biblia zice ca va veni cand nimeni nu se va astepta.
Deci
Tocmai de asta. SI maine poate sa vina. Gandeste-te ca exista chiar si in clipa asta un pustnic care se roaga neincetat pentru ca Dreptul si Milostivul DUmnezeu sa nu o distruga. BIneinteles, Dumnezeu nu va distruge creatia Sa, adica pomii apele si ce a mai creat deoarece va distruge doar raul, iar Biserica va fi rapita.Biserica fiind de fapt toti crestinii din toate neamurile, de la prima venire a lui Mesia si pana in ziua de astazi.
Poate pentru tine ca eu sunt imuna la asa ceva am trecut prin asa ceva in 98 dupa in 2002 in 2006, in 2010 de 2 ori sidej asunt obisnuita.
Acum serios sfarsitul lumii stie doar Dumnezeu cand va veni, plus ca sa demonstrat ca aceea dat nu e sfarsitul lumii si sfarsitul unui an calendaristic la maiasii.
Daca as sti ca vine sigur sfarsitul lumi m-as duce la cea mai buna colega din clasa si as...da bini di tat
Tipul care cronstruieste calendarul Mayas se duce la seful Mayasilor si spune:
-Sefu', nu mai avem loc decat pana pe 21\12\2012.
La care seful:
-Lasa asa ca doar aia nu o sa creada ca vine sfarsitul lumii.
Se vede ca tu te aflai printre aia corijenti, pentru ca eu am scris la pers. a 2-a, nu a 3-a :p
Offf doammneee inca o data acest subiect.Parerea mea este ca mayasii astia nu au mai avut pixuri si foi sau ma rog cu ce si pe ce scriau!
DEBrown întreabă:
Julyly2089 întreabă: