Nu vreau ca nimeni sa sara din varful unei cladiri. Toti suntem oameni, frati, si nu merita sa ne dorim moartea.
Terminatii cu prostiile astea! Nu cred ca voua v-ar convenii daca cineva si-a bate joc de idolul vostru (aici nu ma refer neparat la tine vorbesc in general).Si ce daca ne place Bieber? Chear nu va inteleg.
Macar avetii bunul simt sa nu il mai jignitii atat.Frate...eu am fost in Canada si in USA dar asa oamenii ca in Romania nu am intalnit in viata mea.Cum sa dorestii moartea unui om, care pur si simplu nu te-a facut nimic? Si sa ii dorestii moartea doar pentru simplul fapt ca nu iti place cum canta sau cum arata. Lord!
Am mai intalnit oamenii care nu il suporta in USA.dar nu erau asa ca voi! Voi intrecetii orice limita, Frate!
P.S: Sunt printre acei 99.9%.
As vrea sa sara stupidu' de Justin care imi vine sa vomit pe el si daca ar sari mi-as lua o pizza, coca-cola si prajituri.
Cu nimic.
Cateodata ma simt de parca as fi singura care ar lua popcornul si cola, sa stau sa-l vad cum sare, dar se pare ca nu sunt singura!
Daaaaaaa
As lua un scaun si popcorn cu caramel
Si as striga ca e un mare bou
Nu sunt fana
Si eu as fi printre cei 0.1% mda. ar fi prea super daca sa'r intampla asta
Asa asta e si pentru Nicolae Guta. Doar ca : daca Nicolae Guta s-ar urca pe o cladire de 10 etaje, 99.9% din populatia Romaniei care este manelista ar striga " Nu sari, nu sari" (plangand), iar cei 0.1% ar sta confortabil cu popcorn in mana strigand cu sictir " Hai ma, sari! Ce esti fraier. Da-i drumul!" Eu sunt printre aia 0.1% in cazul lui Nicolae Guta si a lui J.B. Cocalari amandoi!
Julyly2089 întreabă: