| Irinna a întrebat:

99.9% din fetele de 10-17 ani ar plange daca Justin Bieber ar fi in varfu unei cladiri gata sa sara! Daca esti dintre acei 0.1% care ar lua un scaun, popcorn, o sticla de cola si ai striga : "Nai tupeu sa sari!" scrie aici laughing. eu una fac parte din cei 0.1%

69 răspunsuri:
| Dreamy a răspuns:

Nu vreau ca nimeni sa sara din varful unei cladiri. Toti suntem oameni, frati, si nu merita sa ne dorim moartea.

| 2middlefingers a răspuns:

Tipul asta chiar nu e interesantstraight face ma lasa recelaughing

| SweetAngelCry a răspuns:

Si eu, cam putine raspunsuri.laughing

| MusicMakesMeFreeXD a răspuns:

Conteaza pe noiwinking

| chrissi a răspuns:

Count on melaughing

| Tasya05 a răspuns:

Terminatii cu prostiile astea! Nu cred ca voua v-ar convenii daca cineva si-a bate joc de idolul vostru (aici nu ma refer neparat la tine vorbesc in general).Si ce daca ne place Bieber? Chear nu va inteleg.
Macar avetii bunul simt sa nu il mai jignitii atat.Frate...eu am fost in Canada si in USA dar asa oamenii ca in Romania nu am intalnit in viata mea.Cum sa dorestii moartea unui om, care pur si simplu nu te-a facut nimic? Si sa ii dorestii moartea doar pentru simplul fapt ca nu iti place cum canta sau cum arata. Lord!raised eyebrows
Am mai intalnit oamenii care nu il suporta in USA.dar nu erau asa ca voi! Voi intrecetii orice limita, Frate!
P.S: Sunt printre acei 99.9%. tongue

| XxSweetDreamxX a răspuns:

As vrea sa sara stupidu' de Justin care imi vine sa vomit pe el si daca ar sari mi-as lua o pizza, coca-cola si prajituri.

| Aiwendil a răspuns:

Si eu fac parte laughing.

| alisha19 a răspuns:

Si eu fac parte tot din cei 0,1%

| TeenageGirl a răspuns:

Cam multa lume face parte din cei 0.1% laughing
Printre care si eu raised eyebrows

| roby2oo0 a răspuns:

Nus fata dar as striga sa se arunce ca nu-mi pasa de el

| RockBabe a răspuns:

Sunt si eu! Doar sa sara in cap... laughing

| Honey_8888 a răspuns:

''N-ai tupeu sa sari!''. Fac parte din acei 0. 1%

| Maly_8260 a răspuns:

Si eu fac parte pentru ca il urasc

| Irinna explică:

Cu nimic.
Cateodata ma simt de parca as fi singura care ar lua popcornul si cola, sa stau sa-l vad cum sare, dar se pare ca nu sunt singura!laughing

| AlinnutSsa a răspuns:

Daaaaaaa laughing

As lua un scaun si popcorn cu caramel love struck

Si as striga ca e un mare bou laughing

Nu sunt fana

| VanillaBie a răspuns:

Numi pasa de el sunt printre 0. 1%winkingdar as spune n-ai tupeu sa sari in caplaughing

| 教皇 a răspuns:

""Hai nu sari?""" asa i-as spune!

| blahblah_7366 a răspuns:

Si eu fac parte din 0.1%

| LoveGoneWrong a răspuns:

Si eu as fi printre cei 0.1% laughing mda. ar fi prea super daca sa'r intampla asta laughing

| ursu82 a răspuns:

Mi am luat deja sticla de bere si m-am asezat pe scaun laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*ridica manuta*
Eu mi-as lua Nachios si o bere, sarbatoreste barbateste!
P. S. : Si eu fac parte din cei 00, 1%big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Me myself and Ilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arata cum sa spun, ga. y! frate cei cu tot obsedatii astea de unu care canta asa de ga. y >.> 0. 1% printre primii sunt eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

To clar fac parte din cei 0.1% pentru nu pot sa-l sufar pe justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il iubesc:X:X:Xpe justin bieber si dc unii sunteti asa de prosti laughinglaughinglaughing

| NoCharachter a răspuns:

Asa asta e si pentru Nicolae Guta. Doar ca : daca Nicolae Guta s-ar urca pe o cladire de 10 etaje, 99.9% din populatia Romaniei care este manelista ar striga " Nu sari, nu sari" (plangand), iar cei 0.1% ar sta confortabil cu popcorn in mana strigand cu sictir " Hai ma, sari! Ce esti fraier. Da-i drumul!" Eu sunt printre aia 0.1% in cazul lui Nicolae Guta si a lui J.B. Cocalari amandoi!winking

| ramona11ramona a răspuns:

Eu sunt de partea ta nu imi place de de el

.eu una fac parte din cei 0.1%

Eu fac parte din cei 99.9% primul meu rasp a fost lasat de o prietena