| Irinna a întrebat:

99.9% din fetele de 10-17 ani ar plange daca Justin Bieber ar fi in varfu unei cladiri gata sa sara! Daca esti dintre acei 0.1% care ar lua un scaun, popcorn, o sticla de cola si ai striga : "Nai tupeu sa sari!" scrie aici laughing. eu una fac parte din cei 0.1%

69 răspunsuri:
| ToXicLoVe_2598 a răspuns:

Eo as lua o portzie de cartofi prajitzi sh un cola, apoi as sta si l-as privi cum sare."wa Justin Piper arunkate dracu mai repede ca enervezi lumea.mai bine skapam d tinelaughing".0, 1% clar.winking

| Gionell a răspuns:

laughing) si eu sunt din aia 0.1% laughing))) bravo fato thumbs up

| Alyna_6570 a răspuns:

Cine este Justin Bieber? laughing)))))

| roxana_1334 a răspuns:

Bai ffrate sunte-ti...nici voi nu aveti tupeu sa va aruncati de pe un bloc si sa cadeti in cap asa ca nu mai faceti misto ca si voi sunteti niste fraiere!

| dyody a răspuns:

Unora le place altora le vine sa vomite :d

| AnaMaria1 a răspuns:

I-as spunee ''Hai ma ca poti, stim ca poti, poti mai mult!''rolling on the floor Si daca s-ar arunca l-as lasa si as plecahee hee Deci fac parte din 0.1 %. E foarte antipatic si ingamfat.Trist pentru fanii lui! laughing)

| AnaMaria1 a răspuns:

I-as spunee ''Hai ma ca poti,stim ca poti,poti mai mult!''rolling on the floor Si daca s-ar arunca l-as lasa si as pleca hee hee Deci fac parte din 0.1 % . E foarte antipatic si ingamfat.Trist pentru fanii lui ! laughing)

| gabryella_3717 a răspuns:

Si eu fac parte tot din cei 0, 1%

| ZileDeVară a răspuns:

@Nini fetele se marita nu insoara laughing)) la 10 ani visezi la "Tu si Biber "in Cubaoh go on la 10 ani eu ma jucam cu papusilebatting eyelashessi vorbeam despre desen acum...totul a luat o intorsatura grava happy