anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Așa , mai cu întârziere.
Și ca să fie și-o întrebare, să nu faceți gură : Voi ce părere aveți de astfel de zile, vă plac, le așteptați etc. ? :-?

http://aliceinchains95.blogspot.com/2012/03/uopt-martie. html

Răspuns Câştigător
| mihamihaela1234 a răspuns:

Da, aceste sarbatori au devenit niste oportunitati pur comerciale.Cel putin eu, inainte de 8 martie, ma si gandesc:"Iar trebuie sa dau bani pentru flori la diriga, iar trebuie sa ii cumpar lui x si y" Si tot asa.Sarbatoarea si-a pierdut din semnificatia simbolica.

17 răspunsuri:
| DrugFree a răspuns:

Te chinuie talentul...si plagierea.

| aliceinchains a răspuns (pentru DrugFree):

Mda, poate mă chinuie, eu știu. Dar de ce ai rezistat să citești atunci?
Și pe cine copiez? laughing

| aliceinchains a răspuns (pentru mihamihaela1234):

De-acord. Da eu am dirig, așa că nu-mi mai trebuie nici o floare. Oricum eu nu dau flori/cadouri profesoarelor. Nu merită!

| 220V a răspuns:

Chiar, pe cat plt e haloween-ul, ca nici eu nu stiulaughing?

| Fragile a răspuns:

Un nebun aruncă o piatră şi toţi deştepţii sar după ea.

| AlinaaAli a răspuns:

Asa lene mi-e sa citesc yawn

| aliceinchains a răspuns (pentru 220V):

laughing Habar n-am, dacă nu mă înșel prin octombrie, nu știu sigur. Și nici nu mă interesează atât de mult încât să caut...

| 220V a răspuns (pentru aliceinchains):

La sfarsitul lunii aleia, parca, pe 23 sau ceva de genu, habar nu am nici eu, noi trebuie sa sarbatorim 5 mailaughing

| Musique a răspuns:

Eu le urasc.

| DrugFree a răspuns (pentru aliceinchains):

Copiezi pe toti, ba cu replicile tale de la raspunsurile altora!

| aliceinchains a răspuns (pentru DrugFree):

Wow, "pe toți". M-ai edificat, gata! Replici...ce replici? Ori nu mă cunoști și mă confunzi ori ceva de genul ăsta, ori ești cam idiot. Deci, probabil nu mă știi tu prea bine... sper.

| Kazimir a răspuns (pentru DrugFree):

De fapt tu copiezi prostia a 99% dintre Români. Tu ești ăla plagiator. Taci și fă cinste cu o bere și colivă că sunt boss de boss. (notă: a se înțelege sarcasmul)

| epurel a răspuns:

Reclamă la propiul blog? *facepalm*, e si urât.

| GhostStar a răspuns:

Te chinuie xeroxatul?

| aliceinchains a răspuns (pentru epurel):

Hmm...practic, blogul nu e numai al meu. Și toată lumea face reclamă pe TPU, asta să fie problema. Dar... știi că mi se rupe de părerea ta, nu?

| aliceinchains a răspuns (pentru GhostStar):

Practic, dacă nu vedeai primul comentariu tâmpit al ăluia, nu comentai nici tu. N-ai pic de originalitate mă, dacă voiai să încerci să mă jignești, insulți cu ceva, fă-o dracu mai inteligent, nici atât nu poți? A început prin a spune că plagiez, întreb pe cine și-mi spune că pe toți. Și tu te iei după el. Wtf...

| epurel a răspuns (pentru aliceinchains):

Deci, practic in concluzie ti s-a rupt?

Întrebări similare