Da, aceste sarbatori au devenit niste oportunitati pur comerciale.Cel putin eu, inainte de 8 martie, ma si gandesc:"Iar trebuie sa dau bani pentru flori la diriga, iar trebuie sa ii cumpar lui x si y" Si tot asa.Sarbatoarea si-a pierdut din semnificatia simbolica.
Mda, poate mă chinuie, eu știu. Dar de ce ai rezistat să citești atunci?
Și pe cine copiez?
De-acord. Da eu am dirig, așa că nu-mi mai trebuie nici o floare. Oricum eu nu dau flori/cadouri profesoarelor. Nu merită!
Habar n-am, dacă nu mă înșel prin octombrie, nu știu sigur. Și nici nu mă interesează atât de mult încât să caut...
La sfarsitul lunii aleia, parca, pe 23 sau ceva de genu, habar nu am nici eu, noi trebuie sa sarbatorim 5 mai
Copiezi pe toti, ba cu replicile tale de la raspunsurile altora!
Wow, "pe toți". M-ai edificat, gata! Replici...ce replici? Ori nu mă cunoști și mă confunzi ori ceva de genul ăsta, ori ești cam idiot. Deci, probabil nu mă știi tu prea bine... sper.
Hmm...practic, blogul nu e numai al meu. Și toată lumea face reclamă pe TPU, asta să fie problema. Dar... știi că mi se rupe de părerea ta, nu?
Practic, dacă nu vedeai primul comentariu tâmpit al ăluia, nu comentai nici tu. N-ai pic de originalitate mă, dacă voiai să încerci să mă jignești, insulți cu ceva, fă-o dracu mai inteligent, nici atât nu poți? A început prin a spune că plagiez, întreb pe cine și-mi spune că pe toți. Și tu te iei după el. Wtf...
Julyly2089 întreabă: