| Bya132 a întrebat:

A)Am avut istorie opţional. Am vorbit despre Adam şi Eva. Profa ne-a spus că Adam şi Eva au făcut copii, copii au făcut copii, copii copiilor au făcut copii etc, etc; [am întrebat câţi copii au avut( normal, nebunii din clasa mea care nu au cum să îşi piardă timpul) şi profesoara a spus că 2].
Un coleg a rămas şoc. Mi-a spus aşa:
"Bun, Bianca, dacă au avut doi copii, noi nu ştim ce sex au avut, deci puteau fi şi doi băieţi şi două fete". Am spus că aşa s-au născut oamenii gay. (respectiv, lesby).

Apoi, în drum spre casă, alt coleg a contrazis-o pe profă şi a spus aşa: "Nu este adevărat! Simplu: Ei au făcut 3 copiii. Doi băieţi şi o fată. Unul dintre băieţi s-a numit Chuck(Norris), celălalt Paul(Sean), iar pe fată o chema Jennifer (Lopez). Chuck şi Paul s-au certat pe Jennifer. Când au crescut, Chuck l-a ucis pe Paul şi a rămas cu Jennifer. De aici este şi logic. Am făcut şi istoria lui Chuck Norris, şi i-am găsit şi copiii lui Adam şi ai Evei." Apoi a adăugat că a reînviat Sean Paul, and more...
Cei drept, nu m-am gândit care dintre ei au dreptate.

Prima întrebare:
Care dintre teorii este adevărată?
1. "Adam şi Eva au avut doi copii";
2. "Adam şi Eva au avut doi copii de acelaş sex, aşa au apărut homosexualii"
3. "Adam şi Eva au avut 3 copii: Chuck, Sean şi Jennifer".

b) Profesoara de istorie ne întrebat care era îmbrăcămintea oamenilor din antichitate.
Unul dintre copiii a spus bazaconii şi a spus că îl v-a întreba pe taică-su să îi spună răspunsul corect.
A doua săptămână, băiatul a spus că l-a întrebat pe tatăl lui şi-a spus aşa: "Mihăiţă, atunci bărbaţi erau îmbrăcaţi în pantaloni scurţi, cu un tricou cu trupa AC/DC, o creastă şmecheră şi cu o ţigară-n gură. Aaa, era să uit, şi cu nişte adidaşi Nike. Femeile, în schimb erau..." Mihai a făcut pauză de 4 secunde şi a replicat: ". goale! "
Profesoara a râs. Dar Mihai a spus apoi că e de acord cu tatăl său, însă femeile trebuiau să fie îmbrăcate cu haine de la Takko and more...
Întrebare: sunteţi de acord?

Aştept răspunsuri happy

P. S T/A guys, pentru că unii nu ştiu pe ce lume trăiesc şi răspund ultra-mega- seriooos

6 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

"Mihăiţă, atunci bărbaţi erau îmbrăcaţi în pantaloni scurţi, cu un tricou cu trupa AC/DC, o creastă şmecheră şi cu o ţigară-n gură. Aaa, era să uit, şi cu nişte adidaşi Nike. Femeile, în schimb erau..." Mihai a făcut pauză de 4 secunde şi a replicat: ". goale! "
*îi curge o lacrimă*
*le me gusta*

| FucktheSystem a răspuns:

Temă.

Exercițiul 1/a
Adam și Eva au avut de fapt 3 copii : Chuck Norris, Rocky și 007. Cum toți erau băieți Dumnezeu s-a speriat așa că la pus pe Chuck fiind cel mai mare să se urce pe un vrej fermecat să ia o sămânță de femeie, să o planteze și să scuipe cu grijă pe ea până crește. Lui Chuck I-a crescut o femeie ideală iar ăilalți doi au crăpat de ciudă și au reînviat prin secoloul Xangryx) să facă niște filme.
Între timp Chuck și femeia lui s-au înmulțit ca să le facă rpst fraților lui Chuck de figuranți în film.
b)Niet man, toată lumea trebuia să fie naked, poate ieșea de un gang bang, știe tac-su ce știe.

| NothingToEat a răspuns:

Deja mai plictisit

| LikeARollingStone a răspuns:

Uoff...Mai Bya mai, nu vreau sa gandesc la ora asta...Tot ce pot sa-ti spun este ca Adam asta a papardit-o bine pe Eva. (stiu eu)!

| ஜÐαɾκPαɳteɾஜ a răspuns:

Adam si Eva au fost primii oameni creati de Dumnezeu.Mai intai l-a facut pe Adam ca sa aiba grija de Gradina Eden [ mai pe scurt Rai ]. Apoi a spus ca mai trebuie un ajutor, l-a adormit pe Adam si din coasta dreapta a facut-o pe Eva.Le-a spus ca pot sa manance din orice pom doar din Pomul Cunostintei [ sau asa ceva ] sa nu ia niciun mar. Apoi stii ca a venit un sarpe a inspitito pe Eva, Eva l-a ispitit pe Adam si asa au ajuns in Iad.

Acum sa trecem la subiect.
Adam si Eva au avut 2 copii : Cain si Abel.
Cain era rau Abel era bun.
Intr-o zi s-au dus sa duca jertfa lui Dumnezeu.Cain a dus o gramada de fiare [ sau ceva de genul ] iar Abel i-a adus o turma de oi.
Dumnezeu a primit jertfa lui Abel.
Cain a fost manios si gasind un prilej cand erau singuri l-a ucis pe Abel cu pietre. Dumnezeu l-a vazut si i'a spus :
"Cain, Cain ce ai facut?"
Si l-a trimis in Iad.
In fine, Cain si Abel aveau sotii si copii care la randul lor au facut alti copii si asa mai departe pana am ajuns in lumea de azi happy
Deci noi suntem facuti de Adam si Eva..Si normal de Dumnezeu.

P.S : Imi cer scuze pentru faza cu parantezele dar nu imi amintesc si eu cateva lucruriwinking

Pa'pa wave

| ExpertRO a răspuns:

Adam si Eva au avut 3 copii : Cain, Abel si Seth. Smecheria este ca Dumnezeu i-a facut pe Adam Si Eva, primii oameni, dar au facut si alti oameni pe langa Adam si Eva( Cutare si CUtare). Si ei s-au inmultit intre ei. Nu numai Adam si Eva au existat.

Pa, Pa! Sper ca te-am putut ajuta...