| Wehrmacht a întrebat:

A incercat cineva chestia cu visul lucid de pe 9gag?Am citit tot acolo ca daca ai o ruda moarta sa nu incerci.Bunicu' e mort.Ce se poate intampla daca incerc?Am pus la T/A ca daca puneam in alta parte nu eram sigur daca stiau de 9gag.

21 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Am citit. Pentru vise lucide sunt 3 metode:
1. Nu dormi câteva zile și vin de la sine (+halucinații)
2. Foarte obosit de pui într-o poziție incomodă fără să te miști. O să adoarmă corpul dar tu vei fi lucid și vei halucina. Dar dacă îți închizi ochii adormi.
3. Vitamina B6 în doză de 150-400 mg. Asta nu funcționează mereu. Am postat un articol aici dar e în engleză:
http://psychiatryscience.wordpress.com/2012/03/21/vitamine-b6-lucid-dreams/
Baftă la visat ^^

| PinguinuL a răspuns:

"2. Foarte obosit " Nu,nu incerca asta fiind obosit,vei ajunge la punctul incare subconstientul e mai activ decat constientul,si atunci intri itr-o "lume paranomala" De ce?
Pentru ca cand constientul e mai slab decat sbuconstientul,se termina visul lucid, si intri in paralizie(nu permanenta, logic)pur si simplu incostientul va "aduce la viata" in mare parte lucrurile care ti se pari ciudate/te temi de ele.
Si kazimir, 2-ul e complet gresit,cum am mai spus daca esti foarte obosit pierzi controlul,si la un punct,vei aude lucruri,daca deschizi ochii cand le auzi vei vedea "chestii"care vorbesc cu tine,si cateodata chiar o sa crezi ca te-ai trezit si s-a terminat spaima,si nu e placut sa stii ca fratele tau iti cere un pahar cu lapte,si in timp ce ii pui lapte sa-ti dai seama ca locuiesti singur.
(am evitat multe lucruri, daca chiar vrei sa stii mai multe, iti pot explica inrt-un mesaj)

| Wehrmacht explică (pentru PinguinuL):

Stiu de asta.Eu am intrebat daca a incercat cineva sa aiba un vis lucid fara ca acesta sa fie intamplator. Daca vrei poti sa spui alea intr-un mesaj.

| Kazimir a răspuns (pentru PinguinuL):

Tocmai asta era și ideea. Nu e greșit din niciun punct de vedere. Oboseala + somnul = paralizie, halucinații și într-un final vise lucide. Încercat... și normal că te sperii dacă nu ești bine informat și nu ești calm crezând că vei murii sau nu vei revenii la normal și alte căcaturi. Dar experiența asta se pișă pe multe droguri psihedelice sau delirante.

| GhostStar a răspuns (pentru Kazimir):

Am incercat 2, si am un mesaj:Fiti-ar metoda de ras

| Kazimir a răspuns (pentru GhostStar):

Nu e metoda mea. Ms oricum tongue

Apache
| Apache a răspuns:

Visele lucide nu au nimic paranormal in ele ...sunt doar momentele cand creierul face migratia din constient in subconstient ...si tu esti pe undeva la mijloc!
Sunt sanse mici... mici rau sau ai un vis lucid!
Cel mai probabil o sa patesti o paralizie temporara...care e groaznica daca nu o patesti prea des si vezi niste monstrii cu ochi rosii care se uita la tine
Nu incercati prostiile astea...numai vise lucide nu o sa aveti

| PinguinuL a răspuns (pentru Apache):

>Vezi monstrii cu ochi rosii
Sunt denumiti,stintific chiar,oamenii umbra (shadow people) de fapt, exista chiar un meme un "om umbra".
Cu totii il stiti, acesta :http://i.imgur.com/Cq2i6.jpg
E desenat de un student care studia paralizia si efectele ei,si cel din imagine arata infatisarea unui "om umbra",tipul invata cum sa se trezeasca din parazilie prin durere,nu ii mai minte metoda, cum aparea in visul lui unul, se trezea repede si il desena.
Chiar acum 2 zile am gasit mai multe din desenele lui cu el, nu mai tin minte unde, postez iar daca le gasesc.

| GhostStar a răspuns (pentru Apache):

Acum imi zici? Liliecii aia erau monstrii? LOL...Stiu doar ca am incercat la 6 dimineata si la 8 m-am trezit pe poligon(la 3 km de casa mea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Apache):

Sunt sanse mici rau sa vina intamplator.Dar prin exercitiu(reality checks and other crap)iti maresti sansele.Totusi reality checkurile astea trebuie facute serios ci nu la vrajeala(majoritatea lumii le face la vrajeala).Eu n-am incercat, dar am patit-o de 2-3 ori in mod intamplator.N-a fost cine stie ce.M-am plimbat putin si m-am trezit.N-oi fi fost eu 100% lucid.

Apache
| Apache a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de acord ca prin exercitiu visele lucide se pot intampla ...la fel ca si out of body experience!
Dar e nevoie de prea multa practica...si nu e valabil la toti oamenii!
Unii nu au niciodata un vis lucid.sau un out of body experience!
Eu personal am avut doar 1-2 vise lucide la viata mea ...in care am f**t-o pe ema watson big grin
dar un out of body experience nu am avut ...si nici nu vreau sa am

| 88Darky88 a răspuns:

Nu am incercat si nu incerc eu si daca nu sunt obosit am vise lucide dar nu vad oameni vad paianjeni

| Kiraa a răspuns:

Am incercat visul lucid. iti sugerez sa nu. o sa vezi oameni in camera ta sh nici nu poti sa te misti (in cazul meu am putut...)

| Wehrmacht explică (pentru Kiraa):

Aia e paralizie in somn nu vis lucid.Eu nu zic de metoda de pe 9gag ca au reusit aia sa posteze o tampenie...

| PopperAdy7 a răspuns (pentru PinguinuL):

Adauga id-ul asta : ady. x768@yahoo.com
vreau sa vorbim!

| PopperAdy7 a răspuns (pentru PinguinuL):

Adaugami idul te rog. ady. x768

| LucidDreamer a răspuns:

Am dat drumul unui blog pe aceasta tema, il gasiti aici: http://controlul-viselor.blogspot.ro/

Va voi invata pas cu pas cum sa ajungeti la visarea lucida!

| LucidDreamer a răspuns:

Intra aici:http://controlul-viselor.blogspot.ro/

Iti voi explica tot ce tine de vise lucide!

| Dobrinx a răspuns:

Salut, eu am gasit pe facebook o poza cu visul lucid, nu am vazut sa scrie acolo ceva de o ruda moarta.
Am experimentat si am ramas complet uimit. Sa povestesc.
Am urmat pasii pe care i.a citit, si dupa aproximativ 20 minute am deschis ochii, nu am facut nimic, nu am vazut creaturi ale noptii sau alte fantasme.In schimb nu puteam sa ma misc, cand inchideam ochii eram in visul meu lucid unde incercam sa merg dar de fiecare data mda dadeam peste cap in aer si pluteam, deschideam ochii nu vedeam nimic, si cand ii inchideam eram iar in visul meu lucid, de aceasta data facand ce voiam. Ce mi s.a parut ciudat a fost faptul ca aveam o teama in mine atunci cand tineam ochii deschisi. Aceasta teama se reprezinta printr.un sentiment de genul ( esti singur si vin 10 baieti sa te ameninte ), era ca si cum mi.ar fi inghetat inima. Cam ata, sper ca te-am ajutat

| costinvlad49 a răspuns (pentru Dobrinx):

Iti era teama de oamenii umbra. Credeai ca o sa vina peste tine, deoarece ei vin in grup.

| Dobrinx a răspuns (pentru costinvlad49):

Nu am habar despre ce spui tu laughing nu am auzit de "oamenii umbra"