| tatiana123 a întrebat:

Acum ca incepem scoala. Ce metode de copiat stity

12 răspunsuri:
| AnaBlackVampire a răspuns:

Eu la mate ii dau testul prietenei mele si mi-l rezolva ea (corect). Si iau 8-9.big grin Dar de obicei invat si iau 10 pentru ca e mult mai usor... fara stres si pierdut timp... dar uite o metoda care mi-a spus-o un tip si mi se pare foarte ingenioasa:

Scrieti pe o foaie mai mica raspunsurile si puneti-o in ciorap.
Te prefaci ca ti-a cazut ceva si repede de uiti in soseta la raspunsuri sau te prefaci ca iti inchei sireturile.big grin

Bafta!

| mary a răspuns:

Are dreptate virusake. am si unu pix la fel. l-am comandat de pe net. s-ar putea sa nu te prinda dar iti trebuie multa bataie de cap. asa ca mai bine invata

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Copiatul nu e o idee asa de stralucita. Dar daca ai problema cu invatatul uite o idee tot asa cred ca e veche.
1.scrisul pe mana (scrii pe brat ca sa nu vada profaaa)

| littleangel_1397 a răspuns:

Cu cartea/caietu' in banca(asa am trecut eu la istoriebatting eyelashes)
te muti in banca cu unu mai inteligent(cu care ori sa fii prieten ori sa il ajuti tu cu ceva inainte)si ala o sa-ti sopteasca/rezolve problemele(la mine merge doar la mate dar doar cand nu sunt sigura de raspuns si imi verifica ea problema)

| al3xxandra a răspuns:

Scrii pe telefon tot ce ai nevoie si il tii in buzunar... apoi cand nu stiiii ceri voie profesorului/profesoarei la baie si te uiti pe telefon.eu asa am luat 10 in teza:->

| Meryem027 a răspuns:

Invatatul. laughing

| Nirvana a răspuns:

Eu folosesc numai telefonul mobil pentru copiat. Scriu lectiile in mesaje si fotografiez figurile grafice. Uitatul in foaie la coleg e si el foarte practicat

| alexutza222 a răspuns:

Copiuta din penar... eu am folosit-o si nu m-a prins profa. si aici e vb de o profa cu o in 4 laughing(eu nu prea cred dar in fine)rolling on the floor sau cu caietul/foaia in banca eu l-am incercat si nu am fost prinsa NICIODATA:* succestonguewave

Răspuns utilizator avertizat
| Ciresikaaa a răspuns:

Sti care e moda straveche? INVATATUL!

| virusake a răspuns:

Vin eu cu ceva mai inventiv.
Daca se mai gasesc pe undeva pixuri UV, ai putea incerca unul.

E un pix (arata ca unul normal) doar ca atunci cand scrii cu el nu se vede. Are o lumina UV la capat cu care daca luminezi peste ce ai scris debea atunci se vede. :D
Uite aici:
http://www.okazii.ro/......ERTA-.html

| may a răspuns:

Pai nu prea multe ca eu am copiat doar o data