Am auzit-o pe una ieri cum isi striga copilul ''Maximus'', mai nou au dat-o pe nume din roma antica
In sfarsit, un raspuns la subiect, da frate nume din astea de ne puneam noi cand jucam cs la salile de calculatoare cand eram mici .
Multe nume turcesti am mai auzit...
E un caine la mine in cartier pe care il cheama bubu...
Bubu era trecut in CI? Sau nume dat asa de familie? Shortcut : Gigi de la George sau Gheorghe!
" Lupică27: propun urmatoarele nume... bulbazar, yu-gi-oh"
ok, când o să ai tu plozii tăi (proprii), așa să le spui! A fi interesant să te auzim cum o să-i strigi in public
Pe ai tai cum ii cheama? Jasmina? Digimon?
Ia scoate-ți capul pe geam și chamă-ți plozii acaaă: bulbazaaaaaaar, yu-gi-oooooooh
cuuul, este?
Pai daca ar fi sa am n-ar avea nume de stricati.
Nu mi-ar fi rusine sa-i chem!
No way! Este lege si asemenea nume NU se mai pun! Pe la hetnie mai vad ca pun din telenovele, Armando, Fernando, Rosa,... ca deh la spanioli sau sud-americani este moda cu minim 3 sau 4 prenume in C.i
Aia e alta poveste. Eu vorbesc de nume din astea straine de desene animate, noah, orlando, din astea ciudate.
Nu ai obs ca nume romanesti nu prea mai vezi la copii?
Părinți " seriosi " se gândesc la viitorul copiilor! Daca pleaca la studii sau munca Pe dincolo? Gheorghe cam greu de pronunțat! Ion, Nicolae, Stefan sau Petre mai au corespondent in Engleza!
Stephen hawking= ștefan șoimaru
Bai gigabait daca iti dau una peste rami iti sar ventilatoarele, de ce te-ai batut iar cu sora ta mai mica gingel-bell?
Las' ca i-am dat eu o palma, de i-a picat netu' si i-au sărit sigurantele