Nu ii adevarat, ii de la jocul ala stupid!
Asa o fi cum zici tu.Eu doar am cautat o imagine cu Edd fara palarie si aceia a gasit-o.
Imaginea cu Edd este invalida deoarece, jocul nu este cret de a.k.a adica cei care au creat showl si nu e facut de Antonnucci deci misterul nu este inca rezolvat.
Ai uitat ceva.Nu are aceias fes in fiecare zi, am vazut un episod ca avea caciuli diferite pentru fiecare zi a saptamanii.
Maine Miku-chan, acum ca sunt detectiv, o sa stiu mereu ce crime ai comis!
Hai zi pe cine am omorât azi. Sau ce am omorât.
Sa caut dovezi.Ai fost cu mine in padure...am baut bere, am stat in padure toata ziua! Nu ai ucis nimic!
Am ucis azi un gândac urât.
Bine, bine, nu mă mai sâcâi atât.
Nu l-am ucis eu, l-a ucis o prietenă, care pare să fie din aceeaşi rasă cu insectele (se înţelege bine cu ele) şi care a făcut asta deoarece eu ţipam ca idioata de frică şi ea nu vroia să trezesc tot cartierul.
Ok, am recunoscut!
Detectivul din mine este incredibil. Daca ai un caz, spune.Noapte buna.
:O Esti un detectiv bun! Nu m-am gandit sa-i numar firele de par
Si totusi misterul ramane tot un mister.
Nu ma las, cazul este aproape rezolvat!
Acum sunt detectiv particular.
Dar daca intr-o imagine este aproape chel cum se face ca intr-un episod el scoate o agrafa din fes? p.s. expert rezolva misterul ma intreb ce ascunde...
Intr-o imagine are 3 fire, in alta are 5 fire, iar in alta are 6 fire de par...cred ca stiu solutia!
Care este? totusi daca uneori apare cu 3 fire (si eddy are tot 3), alateori5, 6, dar ce este asta vrajitor
Am vazut ca atunci cand eddy ii face poza are o care in cap si nu are fesul si are par... (al doilea link pus de expert) ciudat:0
Situ,ii un caz imposibil, chiar si pentru mine!
Macar spune-ne teoria ta actuala...
Imposibil,dar totusi...ii un personaj jimmy, care are parul contopit cu pielea(au aceeasi culoare) cred ca asta avem si in cazu lui Edd.
Il stiu, dar parul iese din piele in anumite ipostaze, iar in unele este aproape chel... si cum are fesul din primul episod in care s-au cunoscand oare, s-a nascut cu vreo malfromatie si doctorii i-au daruit un fes sa isi acopere scalpul hidos...
Atunci cand Edd face baie, se observa forma capului.
Am vazut imaginile dar totusi cum crezi ca s-a ales cu fesul... parca intr-un joc isi da sesul jos.
De ce crezi ca are forma capului asa ciudata am o teorie deplasata prin care s-ar putea creierul sau imens sa fi iesit putin din craniu si sa-l acopere cu fesul (parca am mai vazut un personaj asa cu creierul pe afara cred ca il chema Mogo gheogo dar nu mai stiu nu prea ma mai uit la desene...)
Inca fac cercetari.
Ar fi o explicatie logica la faptul ca uneori are mult par, alteori are doar 3 fire de par.cred ca mai trebuie cercetat...
Niciodata nu mi-a trecut prin cap ce avea Edd sub fes, norocul meu ca ai descoperit tu si acum am aflat!
Inca nu, mai am putin.
Sa ne spui cand rezolvi ok? (alea doua mistere le-ai rezolvat pe asta inca nu)
Acum ma apuc...
Misaterul asta va ramane, un mister...
Si inca ceva ciudat care da teoria cu deformare capului peste,, cap". In videoclipul urmator, minutul 5:42 cred, Edd are capul rotund+ca poarta alta palarie. : http://m.youtube.com/watch?v=GMYBNzBfDtU
Acum chiar nu stiu ce sa cred. Teoria parului blond nu se prea potriveste,deoarece in ep cutare cand Edd si-a dat jos palaria,Eddy il intreaba:,, Doare, Dublu D?!". Acum, cum naibii sa doara parul blond?! Si tot in acest episod, cele 2 fire in plus apar abia cand Edd zambeste.Si sincer, cred ca aia erau obrajii sai. :)) Acum, doar o parere.;)
Sa-ti spun foarte sincera, sunt multe teorii despre acest ppersonaj.Totusi daca sa zicem ca ar fi fost "chel" de ce si-ar ascunde chelia deoarece, multe personaje sunt partial chele in plus are par pentru ca se vede in fiecare episod.Am auzit teoria cu par lung si cred totusi ca este vreo 10% adevarata deoarece in unele episoade isi scoate de sub fes niste cleme de prins parul si in alta ordine de idei in multe poze se arata ca totusi are par dar nu lung cum se specifica, se poate sa aiba vreo problema de deformare deoarece intr-unul din episoade(cel cu dodgeball)incepe sa planga si sa dramatizeze de parca ii s-ar fi intamplat ceva tragin in copilarie din cauza acelui joc "dureros".Imi amintesc un episod in care isi scoate fesul (desigur cenzurat subtil de Antonnucci) in care Ed si Eddy sunt uimiti chiar desgustati de ceea ce vad.Deci cred in teoria cu problema medicala cam 40% nu se stie, insa bafta in continuare nu te da batut/a.
Taci,prosteste-te in alta parte!
Am investigat acolo, maine va voi spune tot ce am gasit.
DaciaRomania întreabă: