NeoMinerva= Dantellion= Tudor= Eu.
Aaaaa,tu esti Minerva? Era cam logic...
Pai esti chiar de treaba doar ca nu stiu, pari cam trist, depresiv, nu stiu, intelegi ce vreau sa spun?
Asa sunt e natura, in momentrul de fata zambesc, serios vorbind, fiindca niciodata nu am aratat oamenilor ca sunt un nimeni inca. ( scuze, am obiceiul de a scrie cu frae intortocheate)
Dar nu esti un nimeni
Sunt, nu am nevoie de consolatiile tale, uras consolatiile, nu uras doar Onsolation No3 de Franz Liszt restul le urasc pe toate, eu sunt doar o masca in urma careia nu se ascunde nimic.
Okey,daca tu asa crezi, dar mai bine ti-ai arata adevarata fata
Pai nu exista adevarata fata, nu o am, eu nu pot fi eu, nu am suflet sunt doar o copiei ce se modeleaza singura pe ea.
Oare tie iti pasa? din cate am observat-am din raspunsurile-ti nu chiar pasa-ti de oameni.
Îmi pasa, sa stii
Atunci imi voi corecta treptat parerea despre tine, si poate vom ne vom putea rade impreuna, candva.
Poate...
Esti simpatic.
Acum te cheama Dante, pe urma Kuri nu stiu cum, acum te certi cu Croampa alias Satana( Doamne, ce minte are copilu' asta), acum va nu stiu ce.
Esti ca frate-miu, n-ai stare.
Sunt ca si acidul instabil H2CO3 ma descompun repede.
Aaaa, deci iti place chimia?
Dar asta e notiune de clasa a 7a.
Pai ce-ai vrut de la mine abia trec clasa a 9-a la anul am examen de capacitate, si invat foarte bine la scoala, nu, nu imi place chimia, sau cel putin profesoara care ne preda, facem experimente odata pe an. ( la moldoveni e altfel, nu da intrebari auxiliare )
Adica poti sa dai intrebari dar nu care sunt legate de scoala.
Esti a 8a, acum?
Sau... Ca eu n-am inteles?
DA SUNT A 8-a si ce-i cu asta, noi dam examenul in clasa a 9-a.
La ce varsta terminati voi liceul?
La 18 ani.
Soro te inteleg.
*my sister*?
Am folosit un registru stilistic neregulamentar.
Sunt interesante, o gandire a unui om aparent neinteles care stie sa isi ascunda propriile ganduri si sa ramana distant fata de oameni.
Cata dreptate, of, intr-adevar e asa (fara ironie )
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: