Sunt interesante, o gandire a unui om aparent neinteles care stie sa isi ascunda propriile ganduri si sa ramana distant fata de oameni.
Oare tie iti pasa? din cate am observat-am din raspunsurile-ti nu chiar pasa-ti de oameni.
Aaaaa,tu esti Minerva? Era cam logic...
Pai esti chiar de treaba doar ca nu stiu, pari cam trist, depresiv, nu stiu, intelegi ce vreau sa spun?
Asa sunt e natura, in momentrul de fata zambesc, serios vorbind, fiindca niciodata nu am aratat oamenilor ca sunt un nimeni inca. ( scuze, am obiceiul de a scrie cu frae intortocheate)
Aaaa, deci iti place chimia?
Dar asta e notiune de clasa a 7a.
Pai ce-ai vrut de la mine abia trec clasa a 9-a la anul am examen de capacitate, si invat foarte bine la scoala, nu, nu imi place chimia, sau cel putin profesoara care ne preda, facem experimente odata pe an. ( la moldoveni e altfel, nu da intrebari auxiliare )
Sunt, nu am nevoie de consolatiile tale, uras consolatiile, nu uras doar Onsolation No3 de Franz Liszt restul le urasc pe toate, eu sunt doar o masca in urma careia nu se ascunde nimic.
Okey,daca tu asa crezi, dar mai bine ti-ai arata adevarata fata
Pai nu exista adevarata fata, nu o am, eu nu pot fi eu, nu am suflet sunt doar o copiei ce se modeleaza singura pe ea.
Adica poti sa dai intrebari dar nu care sunt legate de scoala.
DA SUNT A 8-a si ce-i cu asta, noi dam examenul in clasa a 9-a.
Atunci imi voi corecta treptat parerea despre tine, si poate vom ne vom putea rade impreuna, candva.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: