| winterdemonsprofile a întrebat:

Aha, deci primesc 17 raspunsuri la o intrebare retardata si 0 la una complet normala? Logic. (._.)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da tu nu intri cand trebuie, omenirea este la școală, adică. daca ai fi intrat prin vacanță ai fi primit si 60 de răspunsuri poate si mai mult (eu da am primit )
Aici este mult chat si de asta, cel putin eu am scris 4 răspunsuri la intrebarea ta.
thinking ....asta 《 (._.) 》 obișnuiam eu să o pun...
Uite.te la intrebarile din trecut de pe T&A sa vezi ce mai răspunsuri (de preferat din august )

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca pe una ai adresat-o intr-o categorie unde retardul e in floare si pe cealalta ai adresat-o intr-o categorie pe care pokemonii nu o prea frecventeaza. La T/A poti obtine 20 de raspunsuri si daca pui doar semne de punctuatie, fara cuvinte.

| Musique a răspuns:

Bun venit pe internet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai categoria asta ar trebui sa isi schimbe numele in ''intrebari retarde''. Am pus si eu una, dar am bagat-o la conversatii, sa vad cate raspunsuri primesc.

| winterdemonsprofile explică (pentru anonim_4396):

Mda... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns serios? Imi rad mustata.

| LePotato a răspuns:

De fapt, chiar e logic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alt potato? Aolooooo, ne invadează cartofii! Fugiiiiti!

| Kyılε a răspuns:

Teoretic, o întrebare "complet normală" necesită mai multă gândire decât la o întrebare "retardată".

| Kyılε a răspuns:

Teoretic, o întrebare "complet normală" necesită mai multă gândire decât o întrebare "retardată".

| Kyılε a răspuns (pentru Kyılε):

S-a postat de 2 ori un răspuns mulțumită lag-ului.

| winterdemonsprofile explică (pentru anonim_4396):

Serios? Lol laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic :'(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite deja cineva doreste sa iti ia interviu =))
Daca nu raspunde imediat nu-ti fa probleme, dispare mai mereu :))
http://www.tpu.ro/......a-i-au-la/
Daca nu poti accesa intrebarea inseamna ca au sters-o, la userii TPU nu le convine de categoria T&A asa ca raporteaza mai mereu intrebarile noastre;))