Pai si unde sunt Rebecca Black si BadGirlBlahBlahBlah?
Rebeca e pe 4 ).si pe aia nu o pot pune in top deoarece are deficiente mentale grave
Sa il urasc pe trompi? ...nu
Despre ce ai fumat...
Eu cred ca am fumat sange sintetic cu busuioc(din nou!)
Despre boala. E foarte grea. In curand viata ta sociala o sa moara(daca nu a murit deja) si o sa ramai conectat cu cabluri la aparate(calculatorul). Tiganul pe care l-ai omorat iti va pune non stop manele, iar tipa aia va da zvonuri nasolae despre tine. Eu totusi pot sa te tratez, fiin o arahnida destul de inteleapta(arahnida, nu arahida!). Trebuie doar sa imi dai parola de la metin2, parola de pe TPU, parola de la alte site-uri si te asigur ca dupa aia vei avea cea mai tare viata sociala.
Cred ca visezi bai frate nu ai mancat 3 luni si nu ai beut apa 3 luni?) si ai stat 3 luni pe un scaun nu te doare fundu? si ce ai fumat ma?
Stiu ma dar asta nu e amuzant deci e praf
Auzi nu vrei u sa nu ne mai certam degeaba?
Ok imi cer scuze
Aici nu e vorba de ce ai fumat...Si eu ma joc metin2 dar mai ies din casa.Mai fac teme, metinu asta numa 2 ore pe zi se joaca nu mai mult. IN weekend se joaca mai mult cand nai teme.
N-ai cum sa scapi in 2 sec.Mai bine gaseste alte pasiuni sau alte jocuri si incet incet renunta de tot!
1.NU renunta la joc (pentru binele tau).
2.Parinti tiganului impreuna cu toata satra o sa vina dupa tine asa ca ia calclatorul cu tine si fugi cat poti.
3.Pana acum ar trebui sa fi mort (deoarece nu ai mancat si baut nimic de 3 luni), deci nu lua in considerare nimic din ce am scris
Uiteate la mine Sunteti dependent 72.5% de jocul Metin Two! in dependent 72% cum pla mea pot sa ma las
monicaaa17 întreabă:
Julyly2089 întreabă: