Despre ce ai fumat...
Eu cred ca am fumat sange sintetic cu busuioc(din nou!)
Despre boala. E foarte grea. In curand viata ta sociala o sa moara(daca nu a murit deja) si o sa ramai conectat cu cabluri la aparate(calculatorul). Tiganul pe care l-ai omorat iti va pune non stop manele, iar tipa aia va da zvonuri nasolae despre tine. Eu totusi pot sa te tratez, fiin o arahnida destul de inteleapta(arahnida, nu arahida!). Trebuie doar sa imi dai parola de la metin2, parola de pe TPU, parola de la alte site-uri si te asigur ca dupa aia vei avea cea mai tare viata sociala.
Rebeca e pe 4 ).si pe aia nu o pot pune in top deoarece are deficiente mentale grave
Aici nu e vorba de ce ai fumat...Si eu ma joc metin2 dar mai ies din casa.Mai fac teme, metinu asta numa 2 ore pe zi se joaca nu mai mult. IN weekend se joaca mai mult cand nai teme.
N-ai cum sa scapi in 2 sec.Mai bine gaseste alte pasiuni sau alte jocuri si incet incet renunta de tot!
1.NU renunta la joc (pentru binele tau).
2.Parinti tiganului impreuna cu toata satra o sa vina dupa tine asa ca ia calclatorul cu tine si fugi cat poti.
3.Pana acum ar trebui sa fi mort (deoarece nu ai mancat si baut nimic de 3 luni), deci nu lua in considerare nimic din ce am scris
Cred ca visezi bai frate nu ai mancat 3 luni si nu ai beut apa 3 luni?) si ai stat 3 luni pe un scaun nu te doare fundu? si ce ai fumat ma?
Uiteate la mine Sunteti dependent 72.5% de jocul Metin Two! in dependent 72% cum pla mea pot sa ma las
monicaaa17 întreabă:
Julyly2089 întreabă: