Depinde de varsta colindatoarelor unde le primesc si ce le fac, doar ca sau cam smecerit numai vor o saloana si euro multi
Imi pare rau sa aud asta...
Eu stau la casa asa ca nu prea au cum sa ajunga pana la usa. De mentionat faptul ca am caini...
Deci nu am nicio problema. Stau frumos si ascult muzica. Nu ma intereseaza ce e pe afara.
Orice om normal are un Kalasnikov in casa, si munitie! Tie unde ti-e mintea! Cheanma-ma! Vin si cu rachete! Daca-mi spui Locatia pe GPS!
Mai traiesti?
Gata! Te-am localizat! Ascunde-te la 50 m departare! In 50 s explodeaza tot carierul!
Am trimis si surdul sa mai salveze ceva! Atentie! Apas pe buton! 50 de secunde! Atat mai ai!
Ai scapat de agresori?
Daca nu a explodat inseamna ca tampitii mei au trimis a 'biologica'.Ia cadavrele impreuna cu smurdul din jurul casei. Dati cu var! Dar sa ai o masca pe fata!
si gata! ati scapat!
Am scapat, era aproape sa o patesc, doar o zi obisnuita.
Repet! :aduna cadavrele si spala-le cu var! Cretinii mei au trimis o bomba biologica! Repede si protejati-va cu halate ca la atacuri biologice! Am trimis smurdul sa va echipeze!
Daca-mi canta ''deutschland deutschland über alles'' sau ''treceti batalioane romane carpatii'' le dau o mila, pentru intentie. Daca vin si-mi infesteaza casa cu cantecele domnului nici nu le deschid! Pun mine in fata usii, sa vezi aia satisfactie!
Sper ca bomba ta provoaca un virus ca in filmele 'mericane cu zombie si se ridica singur ca asa sunt greu de adunat atatea cadavre.
Iti dau, coane, dar sa nu abuzezi! Doar in fata usii, auzi? Stiu ca esti tentat, da' potoleste-te!
Doamne ajuta ca mai traiti! Ceva cadavre? Lasa ca-mi trimit oamenii mei!
Dorine, valabil si pentru tine! N-abuza de alea, ca daca elimina toti tiganii, s-a dus tara pe madular. Nu de alta, dar la cati emigranti avem, fara tigani in vreo 20 de ani Romania ramane parasita! Ca-n basmele alea cu teoria imigrationista!
M anenica! Se pare ca nici Hitler nu prea a inteles ce inseamna Blitz Krieg!
Hitler abia daca visa sa mearga la scoala de arte si te astepti sa inteleaga strategi militare inovative?
O avut el si opere de arta. Mai stii ''Evreii inghesuiti in ghetto'' sau ''Groapa comuna''? A fost un artist desavarsit! Aceste picturi mirifice au fost transpuse si-n realitate. Si-s valabile! Nu-i denigra talentul artistic, bre, ca poate-i pun p-astia de la GESTAPO pe tine.
Eu asta iti povesteam, sub camuflaj! Bine ca ai inteles!
Ce 20 de ani? Ieri!
SS /gandeste cu un milion de pasi inainte!
Daca maine aflati ca m-au impuscat, nu-i credeti!
DaciaRomania întreabă: