| DonaldTrump a întrebat:

Ajutor sunt tiganci care nu stiu ca ele nu trebuie sa colinde Hitler halp me.

Voi aveti parte de cersetori, pardon colindatori? Cum reactionari, deschideti usa si va colinda sau stati cu usa inchisa si ii ridiculizati pe TPU?

52 răspunsuri:
| DonaldTrump explică (pentru oprescudorin11):

Poate in alt univers.

Si cu un mileniu de ani de avans tehnologic, ieri mi-au trimis prin colet un me262 cu lasere si tunuri de plasma.

| DonaldTrump explică (pentru Ragnarøk):

Unchiu' Stalin este cam lasat in umbra, posibilul preot era si el un artist neinteles foarte bun, intodeauna cu sfaturile artistice ale celor din Nkvd.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru Ragnarøk):

Voi stati de vorba, faceti filozofii, si tiganii va fura GRAALUL de sub nas!

Depinde ce cel ce interpreteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu deschid ușa. Sunt așa malefică.
hahahahahahahaha

| DonaldTrump explică (pentru DonaldTrump):

Se ocupa oamenii lui Himmler de ala, il gasim pana la urma. Cat despre tigani i-am parasutat peste Franta sa facem o distragere.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru DonaldTrump):

Si as reformula: ROMANIA UBER ALLES!

Desigur, a lucra cu 'energii' cand te pricepi, si mai esti si rau intentionat(criminal din nascare), poti avea rezultate BUNE! In acest plan, desigur. Stalin avea cunostinte de preot, la nivel de Rasputin, era superdotat in stiinte umaniste si un fin cunoscator al artei pe care a interpretat-o asa cum a vrut, un abil politician, toate rezulta din horoscopul lui pe care l-am studiat an intregi, cu protectii astrale de o perfectiune greu de gasit. Iosif Visarionovici a fost singurul CRIMINAL, la scara larga, acceptat de toate puterile momentului care a murit de 'moarte buna', la o varsta exagerat de inaintata! A omorat ala evrei mai mult ca Americanii, Hitler si englezii impreuna!
Avea ascendent superputernic asupra lui Hitler!
Mie mi-a placut o istorioara cu el carespune TOT! Dar nu va zic acum!
NKVD era, cum ar fi pentru voi un gandac in calea voastra!

In ce era ascendent?

Nu in ce era ascendent! Avea zodia (chinezezasca in pisica), ca si ala din Cuba! Fidel Castro.
Ascendentul se suprapunea cu cel al URSS, era in sarpe iar panetele stateau la el fabulos, iarasi, nu am gasit ceva mai perfect: in stea cu 6 colturi.
Deci in tema natala avea planetele in armonie totala (distantate la 60 grade -120 grade, nici o cuadratura, nici o opozitie!-protectie TOTALA. Semana cu a lui A. Hitler, numai ca in 1945, harta astrala a lui Hitler era dezastruasa, a lui Stalin, Miraculos iarasi, era exact in steaua evreiasca!
Hitler era in Bivol, taur pe european. La Stalin nici n-am mai calculat, putea fi in orice!

Dar cel mai tare care era in aAl III-lea Reich era subtilul, criminal mai puternic decat Stalin (Reihardt Heydrich) pe care Stalin si englezii l-au lichidat rapid, cand si-au dat seama ce TARE ERA!
Au profitat de lichidarea orasului Lidice, executat de Reihardt Heydrich, desi englezii au ras mai multe teritorii cu bastinasi, Stalin, la fel, in acel moment Hitler stia ca a pierdut razboiul!

Mai! Am bomba ecologica! Elimina numai genotipul dusman! Daca te scap de ei, imi platesti taxa de inregistrare?
In ideea si simpozionu': Natura e prietena mea! Omor pe cine vrea ea!

"Hitler era taur" aici e discutabil in majoritatea zodiacurilor care le vad 20 aprilie este la berbec, desi cateva infirma asta. In zodiacul european Stalin e sagetator. Din nefericire nu le pot gasi ora la care s-au nascut sa vad care este ascendentul, desi am vazut unele teori.

Uita-te pe EFEMERIDELE anului respectiv(1820)!
Fiecare an are alte limite!
Ca nu se invart planetele cum vrei tu sau altii!
Din punct de vedere astrologic, 5 grade in sus sau jos, combina zodiile adiacente!(caractere sublimate)
Si de ce vorbim noi acum:berbec -taur!
BOMBA ATOMICA!
capisi?

Atunci inseamna ca lumea trebuie sa se puna bine cu mine pana nu devin noul dictator laughing

| DonaldTrump explică (pentru anonim_4396):

Daca intra pe sub pres?

Pe de alta parte: Ai grija de tine! Si o secunda conteaza! Nu 'te rade' ca asa e!"In ce post m-ai vedea pe mine?
Dar pe Gaia? Singur nu poti reusi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DonaldTrump):

Imposibil laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi avem o alta metoda, ii lasam in casa colindatorii care se anunta in telefon inainte laughing

Pai in ce post crezi ca te-ai potrivi mai bine?
Cu Gaia vedem noi, il facem co administrator la categoria religie rolling on the floor
"Imposibilul nu exista in dictionarul meu."

| oprescudorin11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica e mai folositor in pestera?