Depinde de varsta colindatoarelor unde le primesc si ce le fac, doar ca sau cam smecerit numai vor o saloana si euro multi
Imi pare rau sa aud asta...
Eu stau la casa asa ca nu prea au cum sa ajunga pana la usa. De mentionat faptul ca am caini...
Deci nu am nicio problema. Stau frumos si ascult muzica. Nu ma intereseaza ce e pe afara.
Orice om normal are un Kalasnikov in casa, si munitie! Tie unde ti-e mintea! Cheanma-ma! Vin si cu rachete! Daca-mi spui Locatia pe GPS!
Mai traiesti?
Intru in bunkar. Gata. FOC!
Mai! Am bomba ecologica! Elimina numai genotipul dusman! Daca te scap de ei, imi platesti taxa de inregistrare?
In ideea si simpozionu': Natura e prietena mea! Omor pe cine vrea ea!
Atunci inseamna ca lumea trebuie sa se puna bine cu mine pana nu devin noul dictator
Pe de alta parte: Ai grija de tine! Si o secunda conteaza! Nu 'te rade' ca asa e!"In ce post m-ai vedea pe mine?
Dar pe Gaia? Singur nu poti reusi!
Pai in ce post crezi ca te-ai potrivi mai bine?
Cu Gaia vedem noi, il facem co administrator la categoria religie
"Imposibilul nu exista in dictionarul meu."
Gata! Te-am localizat! Ascunde-te la 50 m departare! In 50 s explodeaza tot carierul!
Am trimis si surdul sa mai salveze ceva! Atentie! Apas pe buton! 50 de secunde! Atat mai ai!
50 metri departare sub scoarta terestra.
A explodat, a fugit aia?
Explozia i-a trimis in alta galaxie.
Ai scapat de agresori?
Daca nu a explodat inseamna ca tampitii mei au trimis a 'biologica'.Ia cadavrele impreuna cu smurdul din jurul casei. Dati cu var! Dar sa ai o masca pe fata!
si gata! ati scapat!
E ok? Chiar sunt ingrijorat!
Am scapat, era aproape sa o patesc, doar o zi obisnuita.
Repet! :aduna cadavrele si spala-le cu var! Cretinii mei au trimis o bomba biologica! Repede si protejati-va cu halate ca la atacuri biologice! Am trimis smurdul sa va echipeze!
Daca-mi canta ''deutschland deutschland über alles'' sau ''treceti batalioane romane carpatii'' le dau o mila, pentru intentie. Daca vin si-mi infesteaza casa cu cantecele domnului nici nu le deschid! Pun mine in fata usii, sa vezi aia satisfactie!
Ingenioasa decizie Kamarad.
Pot imprumuta cateva mine?
Sper ca bomba ta provoaca un virus ca in filmele 'mericane cu zombie si se ridica singur ca asa sunt greu de adunat atatea cadavre.
Iti dau, coane, dar sa nu abuzezi! Doar in fata usii, auzi? Stiu ca esti tentat, da' potoleste-te!
Doamne ajuta ca mai traiti! Ceva cadavre? Lasa ca-mi trimit oamenii mei!
O sa ma straduiesc sa nu abuzez.
Dorine, valabil si pentru tine! N-abuza de alea, ca daca elimina toti tiganii, s-a dus tara pe madular. Nu de alta, dar la cati emigranti avem, fara tigani in vreo 20 de ani Romania ramane parasita! Ca-n basmele alea cu teoria imigrationista!
M anenica! Se pare ca nici Hitler nu prea a inteles ce inseamna Blitz Krieg!
Hitler abia daca visa sa mearga la scoala de arte si te astepti sa inteleaga strategi militare inovative?
O avut el si opere de arta. Mai stii ''Evreii inghesuiti in ghetto'' sau ''Groapa comuna''? A fost un artist desavarsit! Aceste picturi mirifice au fost transpuse si-n realitate. Si-s valabile! Nu-i denigra talentul artistic, bre, ca poate-i pun p-astia de la GESTAPO pe tine.
Eu asta iti povesteam, sub camuflaj! Bine ca ai inteles!
Ce 20 de ani? Ieri!
SS /gandeste cu un milion de pasi inainte!
Daca maine aflati ca m-au impuscat, nu-i credeti!
N-a fost ca sa fie!
Universitatea de arte din Viena*
Ma lasi? Istoria e plina de victime imaginare!
NIETZSCHE! Suna a zvastica!?
Poate in alt univers.
Si cu un mileniu de ani de avans tehnologic, ieri mi-au trimis prin colet un me262 cu lasere si tunuri de plasma.
Unchiu' Stalin este cam lasat in umbra, posibilul preot era si el un artist neinteles foarte bun, intodeauna cu sfaturile artistice ale celor din Nkvd.
Voi stati de vorba, faceti filozofii, si tiganii va fura GRAALUL de sub nas!
Depinde ce cel ce interpreteaza.
Se ocupa oamenii lui Himmler de ala, il gasim pana la urma. Cat despre tigani i-am parasutat peste Franta sa facem o distragere.
Si as reformula: ROMANIA UBER ALLES!
Desigur, a lucra cu 'energii' cand te pricepi, si mai esti si rau intentionat(criminal din nascare), poti avea rezultate BUNE! In acest plan, desigur. Stalin avea cunostinte de preot, la nivel de Rasputin, era superdotat in stiinte umaniste si un fin cunoscator al artei pe care a interpretat-o asa cum a vrut, un abil politician, toate rezulta din horoscopul lui pe care l-am studiat an intregi, cu protectii astrale de o perfectiune greu de gasit. Iosif Visarionovici a fost singurul CRIMINAL, la scara larga, acceptat de toate puterile momentului care a murit de 'moarte buna', la o varsta exagerat de inaintata! A omorat ala evrei mai mult ca Americanii, Hitler si englezii impreuna!
Avea ascendent superputernic asupra lui Hitler!
Mie mi-a placut o istorioara cu el carespune TOT! Dar nu va zic acum!
NKVD era, cum ar fi pentru voi un gandac in calea voastra!
In ce era ascendent?
Nu in ce era ascendent! Avea zodia (chinezezasca in pisica), ca si ala din Cuba! Fidel Castro.
Ascendentul se suprapunea cu cel al URSS, era in sarpe iar panetele stateau la el fabulos, iarasi, nu am gasit ceva mai perfect: in stea cu 6 colturi.
Deci in tema natala avea planetele in armonie totala (distantate la 60 grade -120 grade, nici o cuadratura, nici o opozitie!-protectie TOTALA. Semana cu a lui A. Hitler, numai ca in 1945, harta astrala a lui Hitler era dezastruasa, a lui Stalin, Miraculos iarasi, era exact in steaua evreiasca!
Hitler era in Bivol, taur pe european. La Stalin nici n-am mai calculat, putea fi in orice!
Dar cel mai tare care era in aAl III-lea Reich era subtilul, criminal mai puternic decat Stalin (Reihardt Heydrich) pe care Stalin si englezii l-au lichidat rapid, cand si-au dat seama ce TARE ERA!
Au profitat de lichidarea orasului Lidice, executat de Reihardt Heydrich, desi englezii au ras mai multe teritorii cu bastinasi, Stalin, la fel, in acel moment Hitler stia ca a pierdut razboiul!
"Hitler era taur" aici e discutabil in majoritatea zodiacurilor care le vad 20 aprilie este la berbec, desi cateva infirma asta. In zodiacul european Stalin e sagetator. Din nefericire nu le pot gasi ora la care s-au nascut sa vad care este ascendentul, desi am vazut unele teori.
Uita-te pe EFEMERIDELE anului respectiv(1820)!
Fiecare an are alte limite!
Ca nu se invart planetele cum vrei tu sau altii!
Din punct de vedere astrologic, 5 grade in sus sau jos, combina zodiile adiacente!(caractere sublimate)
Si de ce vorbim noi acum:berbec -taur!
BOMBA ATOMICA!
capisi?
Rip Airan.
Sunt aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici
Daca intra pe sub pres?
Imposibil
Adica e mai folositor in pestera?
DaciaRomania întreabă: