| JucărieLEGO a întrebat:

Ajutor TPU! Am avut un smartphone Nokia Lumia și mi-a scăpat acum o lună într-un lac când făceam poze de pe un pod. Până la urmă l-am recuperat cu o plasă și am avut noroc că a căzut pe la mal. N-a prea mai mers bine un buton. Dar astăzi când eram la țară și scoteam apa aud o notificare de mesaj nou și când scot telefonul din buzunar mi-a scăpat în puț. Acum ce mă stresează pe mine e că nu prea mai am șanse să-l recuperez. Nu se vede lumina de la capătul tunelului, să zic așa. De ce naiba îi mai zice Nokia Lumia? Eu credeam că Nokia e firmă serioasă. Sau era? Cum să-ți scape telefonul din lac în puț?

9 răspunsuri:
| LoveIsForEverYoung a răspuns:

Waw!

| Musique a răspuns:

Ponei? Afurisitule? Serios?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Instalatie de brad.
2.Era, dar a rămas în urmă din cauza faptului că nu au adoptat Android.
3.Cu stil.

| JucărieLEGO explică (pentru anonim_4396):

Ai scris 2 de 2 ori. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DIn lac in put! laughing)))))) Mor de ras! Daca tot sunteti tarani, de ce naiba aveti nevoie de Lumia? laughing)
Sa stii ca Nokia sunt prosti, ar trebui sa-si doteze telefoanele cu niste cuie, ca in momentul in care il cumperi sa-ti fie direct batute in cap, in dreptul urechii, ca sa nu mai cada!

| cipri1999 a răspuns:

Nu stiu daca esti serios sau esti serios...

| IAmTheLegendary a răspuns:

Epic!
1.O instalatie de brad, luminoasa bini.di.tat.
2.O ditamai funie
3.Un ditamai megafonu ca sa strigi: Iubirea mea esti bine?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Iar faci pe maturul, cand se vede clar ca intrebarea e pusa in scop de amuzament, la categoria Trivia/Amuzante? Da, esti matur. happy happy happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se vede nici lumina? sad
Puteai sa folosesti ca sursa iluminatoare. Fir-ar.