Cu multa placere.Hardway sau softway? Poate cea din urma nu va da rezultate perfecte.
Eu aş putea să o să verific dacă se ţine de curile de slăbire şi dacă merge la sală o dată pe zi, aşa cum a promis Doar dacă oferă un salariu bunicel, clar
Și tu faci pe bunul samaritean, yeaa...
Și eu am auzit că unu, Wooden, dorește niște p.uli în gură, dar nu reușește să le primească. Deci, cine îl ajută?
Merge şi strap-on? Nu beneficiez de unul real.
Tu taci. Eşti grasă. Miroşi urât.
Şi tu eşti gay.
"Mirosi"...daca vrei sa fie atinsa la corason trebuie sa ii zici "Puti fa"
Pai daca tu nu ajuti decat daca iti iese ceva, acu' ce vrei sa-ti iasa?
Ahm...falcute!
Te atingi de ele şi ajungi tocană
Man,please...n-ai ce sa mananci din mine, plus ca la Alice falcutele sunt din belsug si ai de unde alege.
Păi da, dar mie nu-mi palce să împart, şi falcuţele ei îmi aparţin în totalitate.
O bere şi-i toată a ta
Ma dai pentru o bere? Nu pot sa cred...
Uh,ce-a fost în capul meu.
Mai bine te vând la kg
Iti dau falcutele mele... oricum Wooden nu le merita, ca lui nu-i plac doar ale mele!
Si eu n-am nimic de zis aici?
Bere neagra iti place,bre pulete? Sau nu iti convine ca are cofeina? Ca numai de asta am momentan... Si ce facem noi aici e cam ilegal,da' merge, pot sa o inscriu la scoala de fete, si sa se imbrace ca in 1850.
Genial gest.Can I hear a Hallelujah,brotherz and sisterz? Acum nu-mi mai trebuie nici mâţe, nici caini, ca am ce sa zmotocesc.
Fetele grase nu au nimic de zis. Ai ajuns monedă de schimb
O monedă mare
S-a schimbat oferta.
O bere pe kilogram
Du-te,ba,in **** meu de evreu santajist.De unde dracu' fac rost de 92 de beri, pe cancerul asta? :
Vezi,de asta îmi convine mai mult să o dau la kg b-)
Nu faci si tu o reducere acolo? Mie imi trebuie doar capul, eventual si parul, nu cred ca fac mai multe de 20 de kile amandoua.
Păi şi cu restul de grăsime ce fac, că nu o ia nimeni pe piese
O duci la abator, scoti profit, si iti iei bere de bani.Seems legit.
Mmm,prea mult de muncă. Nu mai bine o iei tu toată? Hai că o las la 70.
Ma,ultima mea oferta e 40 de beri si un butoi de vin de 5 litri,daca nu accepti asa, poti s-o pastrezi, ca pot sa cumpar destui sclavi ieftini.
Bă, ce dracu e aici? Păi se poate?
Momentan îs groaznic de răcită(măcar nu mă duc la școală), deci n-aveți ce face cu mine acu'. Nici măcar cu fălcuțele...
Meh,ba avem ce face cu tine, cu toate ca esti racita.Indiciu: Ion Clamparu.Prin asta o sa facem rost de bani de bere si alte licori. Google the mo'fo.
You're going to kill me for this.
Păi ai zis că mie nu-mi mai dai fălcuţe, deci te vând. Iar tu nu ai cum să te opui
Ba, in incultura mea...n-am auzit de personaj, si-am dat un Google.
Wooden..., Mister Vlad...care ar vrea niste falcute cu 39.5 grade? Ziceti voi. nimeni!
Intră pe mess ca să te iert
Ca n-ai auzit nu-i problema, da' cineva ingenios si rau intentionat te-ar trimite sa lucrezi pentru el.
Daca ai 39, 5 grade, deja putem sa venim la capataiu' tau sa iti facem un Maslu si sa iti zicem ruga de moarte, ca e cam mult.Si eu am fost racit, da' am balotat niste beri, ia incearca si tu.Eu le-as vrea, sa le pun in frigider la racit.
Nu stiu de ce cred c-o sa borasc daca-mi dai bere...mai bine nu.
Da' pe langa temperatura ce simptome mai ai? Sau s-o datora temperatura asta faptului ca ai o greutate, incat nici vanduta nu mai poti fi, fara rusine pentru vanzator si cumparator?
Mi-e rau si atat...s-ar putea sa am rubeola, la fel ca vreo 15 din clasa mea, desi nu cred. Vanduta nu ma las...dar iti las tie falcutele mele!
Da' prin ce se manifesta rubeola asta,ca eu nu stiu o boaba de biologie? Ma multumesc cu falcutele, dar trebuie sa mai slabesti, ca altfel te dau lui Falci.Ala din film.
Şi eu cu ce mă aleg?
Pff, deja câte știu despre boala asta, că-i epidemie. Păi apar niște pete roșii care mănâncă și ustură vreo 2 săptămâni. Nu e prea fain...decât faptul că stai degeaba acasă.
De slăbit, o să slăbesc. Și-ți dau fălcuțele mele, dar n-ai voie să le împrumuți sau să-ți placă altele. :-W
Nici măcar să le atingi. Tu nu meriți!
Atunci meriţi să rămâi grasă!
Adica te astepti de la un necredincios ca mine, sa fie credincios, si sa se multumeasca doar cu o pereche de falucte? Challenge denied! Te pastreaza Wooden!
Nu o mai păstrez nici eu
Atunci o ducem intr-un sat din Buzau ca tot ninge acolo, si o lasam in zapada, sa se mumifice.
Nu țineți deloc la mine.
Eu zic să o urcăm pe un munte înalt,şi să-i dăm drumul de acolo să se rostogolească până jos,distrugând şi câteva gospodării
Filmăm, punem pe youtube, facem milioane de vizualizări şi sjungem bo$$i
Pai,la ce gabarit ai,cam greu sa tinem, fara sa te pravalesti pe noi, si noi nu vrem asta.
Dar problema se pune altfel? Putem sa o facem rotunda,ca un bolovan,si uniforma,ca sa ii dam drumul la vale? Si, mai e o problema, oare ea o vrea sa ajunga celebra prin metoda asta?
Da ce trebuie să vrea? Suntem 2 la 1...nare nici o şansă!
Seems legit.Da' decat cu forta, nu mai bine un pistol cu electrosocuri, si o facem peste balon electric?
Sau mai bine o ademenim cu mâncare. La asta chiar nu poate rezista
Tu ziceai acu' ceva vreme ca îs slabă...mi te-a corupt Wooden.
Multe lucruri poţi face cu o bere, graso
Am mintit.Nu esti slaba,am zis asta ca sa par gentleman, si sa te fac sa bagi mai multi hămbărgăi, sa te faci mai grasa.
Poate se sinucide :-s
Atunci o mancam, ca avem ce.Nu mai trebuie sa merg la piata sa imi iau ceafa si costita.Da' nu se sinucide,ca e prea greu pentru ea sa se desparta de saorma si carne rosie, nu-i asa, Alice?
Io iau fălcile b-)
Eu iau altceva...si trimit la necrofilul satului...if you know what I mean
Cum să mă sinucid? Hehe, ai vrea tu să scapi de mine așa de ușor...
Nu mănânc shaorma, ultima dată cred că aveam vreo 12 ani. Eu îți zic că te-a corupt...te-a văzut mai mic, am eu grijă de el! Șiii... ai o minte care mă sperie.
Dar nu vreau să mori aşa.
Sau, dacă tot mori, lasă-mi şi mie ceva
Nu conteaza ca esti mic, poti sa minti cu subtilitate la orice varsta.Si eu sunt mai incoruptibil ca un procuror suedez! Si stiu ca mananci saorma,pentru ca,vorba lui Deliric:
Si,printesele,dupa doispe se transforma,
Ca e buna o salata, da' mai buna-i o saorma!
Nu trebuie sa te sperii, asa m-am nascut.Si inca mai poate scoate din ale sale strafunduri, idei si mai grind si gore.
Cum ar fi? Și să nu te aud că vrei fălcuțele. Mă gândeam să i le dau lu mister Vlad, dar sunt în dilemă. Toți vreți ceva de la mine. Deci, tu ce vrei?
Păi cu fălcuţele oricum nu mai am ce face, că intră în putrefacţie, deci Vlad. distracţie plăcută cu moaştele lu' Alice
Eu mă gândeam la moţ.
Aaa, moțul meu.
Mi-l lași în pace, nu ți-l dau, ce să faci cu el?
Îmi fac mustaţă b-)
Vedea-te-aș cu mustață! Mai bine cu barbă...
DaciaRomania întreabă: