Și tu faci pe bunul samaritean, yeaa...
Și eu am auzit că unu, Wooden, dorește niște p.uli în gură, dar nu reușește să le primească. Deci, cine îl ajută?
Eu aş putea să o să verific dacă se ţine de curile de slăbire şi dacă merge la sală o dată pe zi, aşa cum a promis Doar dacă oferă un salariu bunicel, clar
Merge şi strap-on? Nu beneficiez de unul real.
"Mirosi"...daca vrei sa fie atinsa la corason trebuie sa ii zici "Puti fa"
Cu multa placere.Hardway sau softway? Poate cea din urma nu va da rezultate perfecte.
Pai daca tu nu ajuti decat daca iti iese ceva, acu' ce vrei sa-ti iasa?
Man,please...n-ai ce sa mananci din mine, plus ca la Alice falcutele sunt din belsug si ai de unde alege.
Păi da, dar mie nu-mi palce să împart, şi falcuţele ei îmi aparţin în totalitate.
O bere şi-i toată a ta
Iti dau falcutele mele... oricum Wooden nu le merita, ca lui nu-i plac doar ale mele!
Bere neagra iti place,bre pulete? Sau nu iti convine ca are cofeina? Ca numai de asta am momentan... Si ce facem noi aici e cam ilegal,da' merge, pot sa o inscriu la scoala de fete, si sa se imbrace ca in 1850.
Genial gest.Can I hear a Hallelujah,brotherz and sisterz? Acum nu-mi mai trebuie nici mâţe, nici caini, ca am ce sa zmotocesc.
Fetele grase nu au nimic de zis. Ai ajuns monedă de schimb
O monedă mare
Du-te,ba,in **** meu de evreu santajist.De unde dracu' fac rost de 92 de beri, pe cancerul asta? :
DaciaRomania întreabă: