anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am citit o întrebare în legatura cu fumatul și mi-am amintit ceva:
Aveam 7-8 ani și de-abia ma mutasem în oraș. Ma duceam la bunicu, il salutam, îl întrebam ce face și înainte să reușească să-mi răspundă se trezea fără țigări. El nu știa încă, dar după câteva minute avea sa se confrunte cu crudul adevar și cu misterul dispariției țigarilor din fiecare Joi. Nu vă mai spun că săracul unchimiu' care fuma și el, era învinuit de spargerea secolului, în ciuda insistențelor lui de a-i demonstra că el nici măcar nu fumează "Carpați". Eu, hoț de mic, le ascundeam bine și îmi vedeam de treaba mea. A doua zi, la școală fumam împreună cu colegii de clasă. (sau încercam să fumăm). Am ținut-o așa săptămâni bune și începeam să mă pricep la asta. Nu știu dacă Doamna Învățătoare și-a dat seama că mirosul persistent de țigări venea tocmai de la niște copii de 8 ani, sau m-a văzut vreun cunoscut fumând, dar cert e că ai mei au aflat.
Era o zi frumoasă de Vineri, soarele strălucea, vântul adia ușor, mireasma de primăvară îmi inunda micii mei plămâni afumați iar eu mă întorceam spre casă, vesel și inocent ca-ntotdeauna. Intrasem. Toți erau în jurul mesei și mă așteptau pe mine. La cei 8 ani ai mei, creierul mei nu bănuia nimic, cred că era ocupat să găsească noi strategii prin care să-i fur țigările bătrânului. Mă pun și eu la masă, moment în care maică-mea scoate o plasă plină. Începe să despacheteze. Nu apuc să clipesc că masa era plină de dulciuri. De la acadele la ciocolată și caramele și de la suc cu pai până la cel scump care nu-l băusem decât cu privirea. Cert este că până atunci și de atunci înainte, n-am mai vazut atâtea bomboane la un loc și îmi venea să le mănânc cu masă cu tot. Pe scurt, eram în rai.
Și începe să împartă: La soră-mea, la cealaltă, la soră-mea, la cealaltă, la soră-mea, la cealaltă. La un moment dat mi-am șters balele și am vrut sa iau și eu ceva să mănânc. M-a oprit
spunându-mi că ale mele le aduce taică-miu. Dupa vreo 2 minute apare tata aducând cu el bucuria copilăriei și speranța la o lume mai bună și mai dulce. Și scoate frate din buzunar un pachet de țigări și zice "astea-s ale tale, cu filtru, sa nu mai fumezi prostii". Atunci maică-mea scoate și ea din buzunar un pachet de chibrituri și zice " hai, aprinde una, hai, sa-i dau foc, scoate una"...

20 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LoveSleep a răspuns (pentru DogMX):

Cu nerușinare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing
Chiar ar trebui sa scoti o carte.
Dupa "suge-o, Ramona", ai putea numi ce ai scris tu "suge-o, Carpati".

| AirănMeidăn a răspuns:

ne zisese o profa despre o prietena de-a ei din copilarie care fuma. nu stiu exact cum, dar parintii ei au aflat. intr-o zi vine si ea acasa, si ii zice taica-so: "mai, tu fumezi?" la care ea "nu...cum sa fumez eu?" si o tin asa o buna perioada de timp, pana ii zice el "daca fumezi, sa-mi zici, sa iti cumpere tata tigari de firma, sa nu te faci de ras in fata prietenilor". normal ca a recunoscut atunci
ce urmeaza...cred ca iti poti da seama si tu

| Snowal15lea a răspuns:

Cand fumezi ii nenorocesti pe viata pe ai tai ca ei nu fumeaza 24/24 in fata ta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm...ce suflet de artis ai.
Parca-mi amintesc ca ti-a mai spus cineva ca fumezi si tu "cine eu? Noooo..." Stiam eu ca fumezi. Si tocmai de la 8...

| RebecaTheNinjaGirl a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Imi dau seama ca i-au cumparat tigari de firma sa nu se faca de ras laughing

| Pricked a răspuns:

E dragut ca scrii sfintele zile ale saptamanii cu majuscula.

| TiberiuFasole a răspuns:

Eu chiar fumam cand aveam 5 ani, la nu mai stiu ce aparat, dar nu la tigari. Ma ascundeam in pod, mama imi aducea aparatul, fumam, si plecam, fara sa stie nimic tatal.

| Sebastian米氏 a răspuns:

Am pierdut iar alte 2 minute din viata mea ca sa citesc acest c*cat.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

laughing Și după macar ți-au dat si tie din dulciurile alea?
Oricum, mi-a plăcut strategia părinților tai

| LoveSleep a răspuns (pentru Sebastian米氏):

Pff, da' eu până l-am scris.

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu fumez.

| LoveSleep a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

Nu mi-au dat nimic.
Bine, mai furam eu de la astea două, fără să știe ei.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru LoveSleep):

Cate surori ai?

| LoveSleep a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

Două gemene :]]]

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru LoveSleep):

Mi-e mila de tine... Îmi imaginez cum ar fi fost facă eu as fi avut doi frați gemeni thinking Norocul meu ca-s singura la părinți big grin

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Lasa Tudi...stiu cum e sa nu vrei sa recunosti ceva. Inteleg. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 8 ani?
Ohh, să fim serioşi.
Eu la (1)3 am început.