| chiftelutacrocanta a întrebat:

Am douazeci si doi de ani.Cand ii spun tatalui meu ca vreau ciocolata el imi spune ca ciocolata e pentru copiii mici.Cand ii spun tatalui meu ca vreau chips el spune ca chipsul e pentru copii mici.Cand ii spuneam tatalui meu ca vreau tigari, el nu se supara si cand imi cumparam tigari spunea sa tin pachetul de tigari pe masa si sa fumez ca un barbat in fata lui si sa nu-mi fie frica.De ce ar fi chipsul si ciocolata pentru copiii mici si tigarile pentru barbati?

10 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Fara supărare, am impresia ca tatăl tau e puțin comunist (cu toate fixurile astea) si pe lângă asta a fost privat de ciocolata când era mic.
Iar ciocolata si chipsurile nu sunt pentru copii, doar ca ei abuzează de ele laughing

| justanotheralien a răspuns:

E totaal invers, copii trebuie sa fumeze si adultii sa pape chipcuri si cioco... Of, parintii astia.

| Geanin a răspuns (pentru justanotheralien):

Just another Jwoww :*

https://www.youtube.com/watch?v=-nChgJXiO9U

DAMNE YOU! XD

Răspuns utilizator avertizat
| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Dă-o parte-n parte cu tactu

| justanotheralien a răspuns (pentru TrainRider):

Omule, vezi categoria. happy

Răspuns utilizator avertizat
| justanotheralien a răspuns (pentru TrainRider):

Cand vei invata ce inseamna "oligofren", si nu il vei mai folosii pentru a insulta oameni, contacteaza-ma.

| an0therkid a răspuns:

Viata ta e distractiva(sau cel putin asa o faci sa para) thumbs up

| minrest a răspuns:

Si cand ii spui lui tactu ca vrei computer nou, el iti spune ca astea sunt pentru oamenii care lucreaza, este? Dupa cum vezi, cum o dai nu-i bine.