Ca femeile-s obsedate de curatenie, iar problema asta mi se pare atat, dar atat de minora, incat n-am cuvinte s-o descriu. Nu e nimic rau ca l-a spalat, ba chiar e bine, pentru ca in pat se aduna multi acarieni. Nici chilotii nu-s murdari mereu, dar sunt purtati, de asta ii spalam
Pentru ca tu n-ai pus, de fapt, nicio intrebare, intreb eu: in pat, dormi descult?
Si care ar fi problema? Nu trebuia spalat sau ce anume? L-a spalat pentru ca era murdar. Bravo ei!
Adica in 65 de zile nu te-ai spalat pe cap? si sustii ca era curat?
Zilnic sau macar la 2 zile trebuie sa faci un dus, iar parul macar odata pe saptamana sa-l speli! Cum stai cu bacteriile, micobii, infectiile? pot sta oamenii pe langa tine?
Lool, ai citit intrebarea macar?
Buna dimineata. Ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea lui?
Nu prea exista o intrebare in prima postare. Ca sotia la spalat pe cap dupa 65 de zile in care a stat nespalat, cred ca motivul este evident, logic si de inteles pentru oricine. Sau pentru oricine are o igiena.
Din "la mai spalat si acum 65 de zile" inteleg ca de 65 de zile nu ia mai spalat parul, daca te uiti peste intrebarile domnului suparat ca a fost spalat...e ceva ciudat la mijloc.
Scrie de pat nu de cap.
My bad atunci, mi-o asum.
Ok. O zi bună in continuare!
)))) Si eu am citit cap in loc de pat si ma miram ce au cu tine
Pai citisem intrebarile lui anterioare, nu imi dau seama nici acum daca isi bate joc sau chiar e serios, si mi-a ramas in cap intrebarea cu ce se intampla daca nu te speli o saptamana, ma gandeam ca sotia a luat masuri...asta este, se poate intampla oricui- sa citesti gresit.
Da este foarte normal. Un dus macar zilnic sau la 2 zile este bun. Si asternutul trebuie spalat la 1-2 saptamani, nu la 65 de zile (adica 2 luni)
Julyly2089 întreabă: