Atunci când mami nu-mi dă ciocolată, o să mă rog să-mi dea.
Trebuie să învăț să spun "te rog".
Lasă.
' mami', haha, ai 2 ani?
Pentru că spun "mami" sau "tati" și nu "mamă/tată" înseamnă că am 2 ani?
Mda?
Mok.
Deja te-ai bosumflat, ghici cine mai face aşa?
Nu e vina ta, îmi cer scuze.
Mami ta?
Poftim?
Nu m-am "bosumflat" din vina ta. e o dimineață mai proastă pentru mine.
Și, ai spus să ghicesc, deci, mami ta face așa?
*sunt așa greu de înțeles? *
Nu, un copil de 2 ani se bosumfla,(tu).
Toate dimineţile sunt proaste, dacă te trezeşti devreme.
Aș vrea să mai am 2 anișori.
Și nu m-am trezit devreme, doar că m-am enervat dintr-o prostie.
Eu ma enervez mereu din chestii mici, de exemplu ma enervez ca nu suport hainele de iarna, mai ales bocancii... si trebuie sa le port, prostioara care te-a enervat, e mai prostioară decât asta?
Și eu mă enervez din orice chestie, spre exemplu, dacă am pus un lucru într-o anumită poziție, pentru că așa mi-a plăcut mie și cineva l-a mișcat de acolo, mai mult, l-a pus în altă parte, fac destul de urât.
Acum m-am enervat pentru că o prietenă a aflat o chestie urâtă și, mă doare să știu că suferă.
Uneori, rămân surprinsă de faptul că-mi păstrez calmul când toată lumea din jur țipă și se agită.E ciudat să știu că pe mine mă enervează chestiile banale și că am niște fixuri idioate.
Ciudat..si eu am fixuri din astea. Daca tu suferi pentru prietena ta, inseamna ca esti super de treabă.
Ăm, mersi cred.Dar mi se pare normal ca atunci când un prieten "plânge" tu să nu plângi oricât te-ar durea, ci să rezolvi într-un fel sau altul situația.
Poate ca prieteniile intre fete sunt mai apropiate.
Nu cred.Mereu m-am înțeles mai bine cu un băiat decât cu o fată.
O fata si un baiat nu cred ca pot fi prieteni.
Eu zic că pot.
Pot, pana la un moment dat, adica in cele mai multe dintre cazuri, baiatul se indragosteste de fată.
Eu zic că fetele se îndrăgostesc mai repede.
Vorbesti din proprie experienţă?>
Aș spune nu, doar că, dacă mă gândesc mai bine... da.
Ha ha, eram sigur.
Nu e amuzant. )
Și lucrurile n-au stat chiar așa, e o poveste foarte lungă.
Serios?
N-am de ce să mint.S-a întâmplat și invers și nu e tocmai plăcut.
Mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa se indragosteasca cineva de mine, dar eu de cineva... never.
Cum de? Te lași intenționat mai greu sau ți-e silă?
Adica ma rog, sa-mi placa da, mi s-a intamplat, normal , dar nu incat sa nu mai pot dormi noaptea, ceva foarte scurt... si pur si simplu nu prea am fost atras de persoanele care erau indragostite de mine.
Aici poți spune că băieții dorm noaptea, iar fetele care, cred eu, sunt mai "sentimentaliste" se gândesc mai mult la persoana pe care o plac. )
(nu e o regulă sau ceva, dar dacă tot ai făcut comparația aia mai devreme)
M-ai lasat fara cuvinte
Singura persoana care mi-a creat frisoane si la care m-am gandit o noapte intreaga a fost o Milf, care toata ziua aceea m-a tinut numai in copilu, puiu
Dar exista o anumita tipologie de fete careia nu-i pot rezista.
Mmbine, acuma-s puțin curioasă ce fel de "tipoligie"...
De ce vrei sa stii, doar esti indragostită
Ei na, o să mi se aprindă călcâiele după tine acuma. )
Eram curioasă, am spus asta. Dacă tot am ajuns atât de departe de la "mai ai 2 ani de spui mami?"...
Destepte ca tine.
Jucause, slabe, simpatice, ca mine.
Si mai departe habar nu am, sa nu asculte manele.
Ai niște creterii... lasă-mă să le numesc idioate.
Trebuie să explic și de ce?
Da.
Hmm, deștepte, păi toți vreți fete deștepte. (dar ca mine nu găsiți :v *scuză-mă că nu-s modestă* )
Jucăușe? Cam toate fetele sunt așa. (rar câte una înțepată)
Slabe? Apăi, cu una care are 3-4 kg în plus nu îți mai place?
Simpatice?"zâmbetul ei te cucerește numaidecât"
Astea-s niște creiterii prea comune.Mă așteptam la ceva mai mult de la tine, mai ales că ai adus vorba de o "tipologie căreia nu-i poți rezista".
Măi hoţomano, chestiile astea sunt personale, cum să ţi le zic aşa, în public, am zis şi eu, ca idee....si există o tipologie, dar habar nu am cum s-o descriu (in cateva cuvinte).
Măi dulceață, nu mă fă "hoțomană".Mă supăr repede când cineva mă face într-un fel sau când mi se spune să tac.
Dă-mi un mesaj privat.
Zi tu prima, ce fel de baieti preferi, nici nu mai stiu ce intrebare am pus, cum s-o fi ajuns la discutia astaaa...
Nici eu nu știu.
Îți zic în mesaj privat dacă vrei.
Nu stiu daca ajunge mesajul din Honolulu pana in Bucuresti.
) hai măăă!
tell me, master
prea tare. nu am mai ras asa bine de ceva timp
, Totusi ideea e buna, numai sa nu fi dat de vreun hot ateu
Bubiko întreabă: