prea tare. nu am mai ras asa bine de ceva timp
, Totusi ideea e buna, numai sa nu fi dat de vreun hot ateu
Atunci când mami nu-mi dă ciocolată, o să mă rog să-mi dea.
Trebuie să învăț să spun "te rog".
Lasă.
Pentru că spun "mami" sau "tati" și nu "mamă/tată" înseamnă că am 2 ani?
Nu m-am "bosumflat" din vina ta. e o dimineață mai proastă pentru mine.
Și, ai spus să ghicesc, deci, mami ta face așa?
*sunt așa greu de înțeles? *
Nu, un copil de 2 ani se bosumfla,(tu).
Toate dimineţile sunt proaste, dacă te trezeşti devreme.
Aș vrea să mai am 2 anișori.
Și nu m-am trezit devreme, doar că m-am enervat dintr-o prostie.
Eu ma enervez mereu din chestii mici, de exemplu ma enervez ca nu suport hainele de iarna, mai ales bocancii... si trebuie sa le port, prostioara care te-a enervat, e mai prostioară decât asta?
Și eu mă enervez din orice chestie, spre exemplu, dacă am pus un lucru într-o anumită poziție, pentru că așa mi-a plăcut mie și cineva l-a mișcat de acolo, mai mult, l-a pus în altă parte, fac destul de urât.
Acum m-am enervat pentru că o prietenă a aflat o chestie urâtă și, mă doare să știu că suferă.
Uneori, rămân surprinsă de faptul că-mi păstrez calmul când toată lumea din jur țipă și se agită.E ciudat să știu că pe mine mă enervează chestiile banale și că am niște fixuri idioate.
Ciudat..si eu am fixuri din astea. Daca tu suferi pentru prietena ta, inseamna ca esti super de treabă.
Ăm, mersi cred.Dar mi se pare normal ca atunci când un prieten "plânge" tu să nu plângi oricât te-ar durea, ci să rezolvi într-un fel sau altul situația.
Nu cred.Mereu m-am înțeles mai bine cu un băiat decât cu o fată.
Pot, pana la un moment dat, adica in cele mai multe dintre cazuri, baiatul se indragosteste de fată.
Bubiko întreabă: